Ötvös Tibor

Boll megrendezné a GTA filmet

Uwe Boll újra hallat magáról. A most már hivatalosan is Guiness-rekorder Grand Theft Auto negyedik része kapcsán a rendező elárulta, hogy szerinte ő lenne a tökéletes direktora a filmnek.

Boll nem bírta ki és újra belekötött két hollywoodi sztárrendezőbe. Eőször is kifejezte félelmét, miszerint egy ilyen nagy múltú sorozat, mint a GTA, rossz kezekbe kerülne, ha Michael Bay vagy Brett Ratner csapna le rá. Boll kijelentette, hogy előre retteg a gondolattól, hogy a két úriember közül valamelyik biztosan egy 100-150 millió dolláros "tinifilmet" készítene.



De Boll egy jóval alacsonyabb büdzsével is maradandót tudna alkotni, hiszen - saját bevallása szerint - filmjeiben remek akciójelenetek vannak, ráadásul jó véresek, brutálisak és egyben humorosak is.

Szerencsére kevés az esély rá, hogy Mr. Boll akár csak a GTA-licensz közelébe is merészkedne, hiszen a Rockstarnak sem mindegy, mi jelenik meg a jól csengő névvel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #24
    Hol tart a Boll ellenes -számláló- petició?
  • cola #23
    szerintem inkább sorozatot kéne csinálni belölle.
  • MrPrise #22
    Lassan Boll lenyomja az MS és Wines híreket is darabszámban. Persze valódi hír csak az lenne, ha bejelentené, hogy visszavonul.
    Amúgy lesz film a Monopoly-ból is ;-)

  • benkoszabi #21
    azt ugye tudjátok, hogy már készült gta film! na melyik? hát a sebhelyesarcú. pontosabban a Vice City készült a film alapján..habár ez nem megerősitett tény...de maximálisan biztos vagyok benne, hogy a rockstar onnan vette az alapkoncepciót. szerintem...
  • ldavid #20
    Boll már évekkel ezelőtt bepróbálkozott a Rockstar-nál, persze ők elhajtották a búsba

    szerintem nem kellene film belőle, de valószínűleg nem fog kimaradni ez sem, ha már a sims-ből is lesz...
  • Majadi #19
    Ha már akkor már Lynch+Tarantino, de leginkább sehogy senki...
  • Majadi #18
    Jáááj Nééé!!
  • NLZ #17
    Az egész játék Ponyvaregény jellegű, sztem egy könnyed maffiózós filmet kéne csinálni belőle.
  • dronkZero #16
    Azért van jópár olyan játék, ami bőven megérné, de speciel a GTA épp nem...

    Szvsz pontosan azért ilyen a játékből készült filmek megítélése, mert a kommerszgagyi akciójátékokból kezdtek el filmet csinálni, nem abból, amiből érdemes is lett volna... Ilyen kezdéssel, hogy Street Fighter, Double Dragon, Mortal Kombat... Nekem sem volt sokáig kedvem játékból készült filmet nézni, Boll meg még tíz lapáttal rátesz.

    Ellenben van néhány játék, ami még könyvben (na jó, ponyvában) is megállná a helyét, annyira összetett és élvezetes a történet...
  • trogerzsiger #15
    Szerintem már játékból eleve nem kéne filmet csinálni..