Ötvös Tibor

Csak négy moziban megy a Postal

Uwe Boll nagy reményeket fűzött legújabb, Postal című alkotásához, de a jelek szerint a mozitulajdonosok áthúzzák számítását. Amerikában ugyanis mindössze négy moziban lesz látható a film.

Talán máris kihirdethetjük az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága és Postal meccs végeredményét - nem mintha eddig nem sejtettük volna, mi lesz a vége. Uwe Boll újabb filmjét ugyanis Amerikában mindössze négy darab moziban vetítik majd. Természetesen a rendező a tőle megszokott módon reagált.



"Bojkottálják a terjesztők a filmet a politikai tartalma miatt. Az eredeti tervek szerint 1500 vásznon nyitottunk volna, majd 23-án minden amerikai moziban ott lett volna a film. A legtöbb helyen még azt sem engedik, hogy kibéreljünk egy termet és ott vetítsük a filmet. Félnek. Pedig a közönség várja a Postalt, a moziknak ehhez nincs joguk."

Annyiban igaza van a direktornak, hogy ha Amerikában akkora a szólásszabadság, akkor miért nem engedik még a kibérelt termekben sem levetíteni a filmet? A másik oldalon viszont ott a profit, mely eme film esetében sem egy fenyegető jelenség. Szóval a győztes Indiana Jones lett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JetiRulez #18
    Na bassza meg. Minek kellett most ez??? Annyira vártuk pedíg már ezt a rohadt filmet haverokkal erre tessék. Még Magyarországon se megy. Nagyon ajánlom, hogy legalább DVD-n adják ki, ha csak felirattal is különben vér fog folyni.
  • Blasta #17
    Naés?
    Faszán nézne ki a világ, hogyha nem lehetne olyanoknak véleménye semmiről, amiben még soha nem tett le az asztalra semmit.
    Ez egy ilyen műfaj baszod, a rendező készit egy (több) filmet és azt a nézők megnézik és utána ítéletet mondanak felette: tetszett vagy sem.

    Namost -látom csak a szájbarágósból értesz, de sebaj- ha tegyük fel van egy Uwe Boll nevű fazon, aki a játékvilág nagy játékait egytől-egyik ULTRAFOS szinten filmesítette meg, akkor a nézőknek igenis JOGA ÉS KÖTELESSÉGE ítéletet mondani a rendezőbácsi feje felett: LE VELE, NEM KÉRÜNK A TÖBBI FILMEDBŐL.

    Nemtom érthető-e kisfiam.
  • Gundark1234 #16
    Jajj basszátok meg fúj mindenki, hogy Uwe Boll meg hogy SZAR a Postal, mert biztos az ha ő rendezte. Arra nem is gondol egyik itt fröcsögő agymosott sem hogy a Postal-nak éppúgy nuku a története mint a Dungeon Siege-nek, így nagyon valószínű hogy Boll a változatosság kedvéért brillírozott. Legalábbis a trailer és a kiszivárgott első néhány perc alapján valahol a Golyózápor és a Vaskabátok között lesz hangulatilag.
    Az egyik ugye agyatlan lövöldözés és Monica Belucci, a másik meg a kissé abszurd és fekete humor. Ha meg van benne Bokor Gyurkát kifigurázó rész annál jobb.
    Ja és még annyit:nem láttam még egy filmet sem amit itt kommentáló fosszájúak valamelyike rendezett volna, de hogy ne lógjak ki a sorból, már előre borítékolom hogy ami filmet ti csinálnátok az mind ultraszar lesz és fúj és hogy képzelitek hogy mert egy fórumon szájkarate mesternek számítotok, másokat is kihívhattok.
    Gondolkodni is kéne néha agymosottkáim, fikázni minden hülye(IGEN MÉG ÉN IS- CYRANO)tud!!!!
  • opeca #15
    Hát ezt tudhatták volna az ellenfelei is.
  • Atisz #14
    Lol, még csak most mutatják be?
    Akkor eddig hol lehetett látni? Kanadában?
  • Frosty01 #13
  • Blasta #12
    Ha nekem lenne egy kellően jó forgalmat bonyolító mozim, aminek 1-1 termét mondjuk néha kiadnám, és jelentkezne nálam egy világszinten gyűlölt, botrányos és rémgyenge rendező, hogy a saját filmjét bemutassa, végtelen nyugalommal küldeném el a francba, lévén az a terem úgyis meghozza a szokásos hasznot más filmekkel, mi a ráknak adjam ki egy ilyen elmeháborodottnak és a filmjének?

    Ergo tökigaza van az összes mozinak, minek engednének be egy ilyen balfaszt meg a filmjét, ha a default moziműsorral is megvan az a pénz nekik? Max azt mondanám, hogy a szokásos ár 5x-öséért kibérelheti egy bemutató erejéig, ne érezze már kirekesztettnek magát a szerencsétlen.

    Arról nem is beszélve, hogy a francnak vegyem el a helyet egy hónapok óta kasszasikerre számító Indy 4 elől? :)

    Ja és. Hány mozi is van az USA-ban? Több száz? Netán több ezer? Ebből pedig NÉGY hajlandó bemutatni. Azért ez durva szám, nem 50%-ról van szó, mégcsak nemis 20-30 moziról, HANEM NÉGYRŐL. :D:D:D

    Ez a barom, foghatja amire akarja, a támogatást úgyis megkapja a köv. filmje, hála a német törvényeknek, de a banszámlája azért biztos megsínyli, és további stúdiók fognak kihátrálni mögüle, szal van remény, hogy egyszer éhenhal :D
  • Loverman #11
    Fahrenheit 911: abban is volt ugyanez, de leadták mert MM film volt. Nem a tartalom számít.
  • Wittgen #10
    Azért van a Postalban annyi szarság, hogy a kényes amcsiknak ne mejék bemutatni (még a végén ferde szemmel kezdenék vizslatni a kormányt...). Gondolom Boll jó sok politikát, társadalmat, kissebbséget, háborút kritizáló cuccot belenyomott a filmbe.
  • BB7 #9
    Mo.ra egyáltalán ELJUT?