Ötvös Tibor

Végleges Postal trailer és poszter

Uwe Boll újból nekifut és hamarosan mozikba küldi Postal című próbálkozását. Ennek örömére megérkezett a végleges trailer és plakát is. Elképzelhető, hogy egy jó kis komédia kerekedik az egész történetből.

Klikk ide!
Legalábbis az itt megtekinthető trailer alapján az is elképzelhető, hogy talán a sokat szídott Uwe Boll végre valami emészthetőt tesz le az asztalra. Az RPG-s szerencsétlenkedésen például egész komolyat nevettünk.

Ráadásul a plakát is megmosolyogtató. Az előzetes vetítésekről a közönség zöme bizony pozitív élménnyel távozott. Mindezek ellenére mégsem hisszük, hogy a Postal sikeres lesz.

Ennek oka a nagyképűségben rejlik. Uwe Boll ugyanis a negyedik Indiana Jones kalanddal szeretne megmérkőzni a nézők kegyeiért és talán az évtized mozis meglepetése lenne, ha ebből a harcból a Postal kerülne ki győztesen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Su0my #12
    Hát szerintem Uwe Bollról lehetne a legjobb vígjátékot csinálni, nem is értem miért nem filmesíti meg magát... az a boxmeccse eccsém kiesett a vesém, szétröhögöm magam ezen az ... ember?en
  • Real13 #11
    Nem vagyok egy nagy Boll fanatikus, csak a Holtak háza című méltán világhíres műalkotását volt szerencsém megtekinteni. Az nagyon-nagyon kiverte nálam a biztosítékot... Mindenesetre egyvalamire kezdek rájönni. Uwe barátunk nagy arc. Adja a nagyon hülyét, meg a full tehetségtelent ( najó, tényleg rossz rendező), illetve a full tapló-t, mégis azt kell mondjam, átver minket. Ő rájött arra, hogy soha nem lesz híres ember, csak ha valami különlegest ad a népnek. Még ahhoz is volt esze, hogy tudja, soha a büdös életbe nem fog jó filmet csinálni. Elkezdett hát hulladékot gyártani. Nem ő volt persze az első, de ő aknázta ki a legjobban a lehetőségeket a témában. Mivel lehet manapság leggyorsabban elérni azt, hogy milliók ismerjék meg a nevünket?. Az internettel. Kik a legfőbb netfelhasználók? A fiatalok. Mit szeretnek a fiatalok? (sok más minden mellett) A videójátékokat. Innentől pedig már egyszerű a képlet: csináljunk szart a kedvenceikből, társítsunk ehhez jó nagy arcot, röhögjünk a képükbe minden lehetséges oldalon és fórumon, iletve legyünk tajparasztok. A hype megvan, és új kultuszfigura tűnt fel a nagyvilágban. Az már mellékes, ha a filmek nem sikeresek a mozikasszáknál, a lényeg egy: Ismertnek lenni mindenáron. Kiváncsi vagyok, hogy Boll halála után ki lesz az, aki vászonra álmodja az életét, mint ahogy azt Burton tette Ed Wood-dal.Postal. Tökéletesebb alapanyagot el sem lehet képzelni egy botrányhős rendezőnek. Literszámra dőlő vér, idióta poénok, sok-sok gusztustalanság (Gondolom a dobok egy sárgát felfelé poént mindenki kipróbálta:) és elmeroggyant sztori. Elrontani sem lehet. És mégis.
    Az még megbocsátható lenne, ha pár elem kimarad azok közül, amelyek a játékot szórakoztatóvá tették. Az viszont, hogy csak pár esemény és szereplő közös a moziban és a játékban, az már gáz. Ergo, még ha valami isteni csoda folytán nem is lenne oly rossz a film, a gamer ember úgyis lezúzná, hogy ez nem is így volt, miért kellett változtatni? Kétségünk ne férjen hozzá, ismét egy újabb trágyadombra való szemét került ki a 'Mester" kezei közül. Egy amatőr filmkészítő banda 3 nap forgatási idővel és két kamerával jobbat dobott volna össze, mint Boll. Egy valamit ne felejtsünk el! Amit egyszer már leírtam az első bekezdésben. Mindezek után felesleges bármit is írni. Uwe ismét egy lépéssel közelebb ért a nagy célhoz....
  • god25 #10
    Uwe Boll újból nekifut és...végül pokolra jut.
  • OJ #9
    Ritka sz*r film lett, tele ócska és ízléstelen poénokkal.....mit poénok, ezeken egyenesen sírni lehet, annyira gyengék!
  • KoS #8
    Arra lenne'k kivancsi, hogy az elozetes a film ossze jo(?) jelenete't tartalmazza, vagy azert marad valami meglepetes a filmben is? Tartok tole, hogy az elobbi.
  • Zoleeka007 #7
    úr isten segítse azt aki megnézi! én az első 12 percnél azt hittem elbőgöm magam! Ennél sz*rabb filmet én még sose láttam! Én nem tudok mit mondani csak azt hogy egy sz*r na meg azt hogy uwe boll pokolra fog ezekért jutni!!!!!!!!!!
  • sirpalee #6
    Én is németül láttam torrenten, de szerintem kegyetlen jó lett :)
  • norti #5
    A trailer tényleg jó volt. A film szokás szerint katasztrófa, kb. fél éve kinn van németül torrenten...
  • 5i #4
    Hallottátok, hogy Uwe Boll kihívta Michael Bayt egy bokszmeccsre? Esküszöm, elment az a maradék esze is. "Így majd eldől, hogy ki a jobb rendező"
  • bertino #3
    ja, sztem kivételesen valamennyire még jó is lehet, tűrhetőek a jelenetek a trailerben.