Szekeres Viktor

Lesifotók a Lost - Eltűntek sztárjáról a Mission: Impossible 4 forgatásán

Megérkezett Csehországba a Lost - Eltűntek Sawyerje. azaz Josh Holloway, hiszen ő is csatlakozott a Mission: Impossible negyedik részének szereplőgárdájához. Hogy a jó vagy a rossz oldalán fog-e állni, az egyelőre nem ismeretes.

Tom Cruise már forgatja egy ideje új filmjét, a Mission: Impossible 4-et, a legújabb képein épp egy kaszkadőrmutatványt hajt végre bizonyítva, hogy csak ritkán van szüksége dublőrre. A héten pedig már Josh Holloway is megérkezett Prágába, s a filmesek, Brad Bird rendező vezetésével már fel is vették a Lost - Eltűntek című sorozat Sawyerjeként ismert színész első jeleneteit. (A többi róla készült képet itt lehet megtekinteni.)

A tervek szerint a tévésorozat alapján készülő Mission: Impossible 4 2011. december 16-án kerülne bemutatásra, s Cruise, valamint Holloway mellett a színészek között megtaláljuk Jeremy Rennert, Ving Rhames-et, Simon Pegget, Paula Pattont, Vlagyimir Maskovot, Michael Nyqvistet, Lea Seydoux-t és Anil Kapoort. Meglehetősen nemzetközi a gárda, hiszen az amerikaiak mellett angol, indiai, svéd, francia és orosz színészt is találunk közöttük.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!