Szekeres Viktor

Rossz hírek a Mad Max 4 házatájáról

Ismét csúszik a negyedik Mad Max-film forgatása, azonban ezúttal nem csak pár hónapot, hanem minimum egy évet, így 2013 előtt nincs sok esély arra, hogy George Miller filmje moziba kerüljön.

A The Australian értesülései szerint George Miller új Mad Max-filmjének, a Mad Max: Fury Road-nak a forgatását elhalasztották, s a produkció előkészületei leghamarabb 2011. augusztusában vagy novemberében kezdődhetnek el. A csúszás hatására viszonylag sok filmes szakember marad így munka nélkül, ráadásul sokak szerint az is előfordulhat, hogy hála a drága ausztrál dollárnak, a tervezett költségvetés növekedése magát a filmet is végleg vakvágányra térítheti. Jelen állás szerint a Mad Max negyedik részét 2012. februárjában kezdhetik el forgatni a Broken Hill régióban.

A mostani egyébként már a második bejelentett csúszása a filmnek, hiszen júliusban a producerek azt mondták, hogy a szokatlanul erős esőzések következtében a forgatásra kinézett terület növényi élővilága túl gazdag és színes lett, ami nem illett volna a történet posztapokaliptikus, sivatagos felütéséhez. A tervek szerint a Mad Max: Fury Road szereplői között ott lesz Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Zoe Kravitz, Adelaide Clemens és Riley Keough.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)