Szekeres Viktor

Az Így neveld a sárkányodat 2 részletei

Egyszerre volt a közönség és a kritikusok által kedvelt és népszerű film az Így neveld a sárkányodat, épp ezért nem csoda, hogy a Dreamworks elkészíti a folytatását. Mivel a sztori alapját egy regény adja, így ez nem is meglepő.

A DreamWorks Animation 2013-ban tervezi moziban bemutatni az Így neveld a sárkányodat (How To Train Your Dragon) című mozifilmjének második részét. A 3D-ben bemutatandó alkotásban az első rész szinkronhangjainak többsége vissza fog térni, így akik angol nyelven nézték a filmet, ismét csak halhatják Jay Baruchelt, Craig Fergusont, America Ferrerát, Jonah Hillt és Kristin Wiiget. A filmet Dean Deblois fogja írni és rendezni, míg az első rész társrendezője, Chris Sanders, ezúttal executive producer lesz.

A Cressida Cowell könyvein alapuló történet az idei év egyik nagy sikere volt, pedig nem kezdett túl erősen. A 165 millió dolláros film azonban hosszú távon bizonyított, jó ideig ki sem lehetett robbantani a top 10-es listákról. Végül Amerikában 217, míg a többi országban 275 millió dolláros bevételt ért el - legjobban Angliában, Oroszországban és Dél-Koreában szerepelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kkwx #3
    Én csak pár napja láttam, de nagyon bejött :). Remélem a folytatás is hasonlóan jó lesz :).
  • gromgotth #2
    szo-szo
  • Chocho #1
    Várós! :)