Szekeres Viktor

Az első képek a Másnaposok 2 forgatásáról - régi ismerősökkel

A tavalyi év egyik legnagyobb sikere volt a 35 millió dollárból készült Másnaposok, mely világszerte 467 millió dollárt szedett össze. A folytatás, mely ilyen számok mellett természetesnek vehető, májusban érkezik.

Elkezdődött a Másnaposok (Hangover) második részének forgatása, melyről a Popsugar szemfüles fotósai már képekkel is szolgáltak. A felvételek a kaliforniai Ontario Nemzetközi Repülőtéren készültek és a főszereplőket, Bradley Coopert, Ed Helms-et, Zach Galifianakis-t és Justin Barthát ábrázolják, amint egy repülőútra készülnek.


A Warner Bros. Pictures filmje a tervek szerint 2011. május 26-án kerül bemutatásra Amerikában, s a visszatérő színészek mellett szerencsére Todd Phillips, a forgatókönyv írója és a Másnaposok rendezője sem mondott nemet a stúdió felkérésére. A történetről egyelőre annyit lehet tudni, hogy Thaiföldön fog játszódni, és, mint az első részben, ezúttal is egy emlékezetkieséses fogja bonyolítani az eseményeket.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Justil #29
    naja, tehát akkor lady gyagya is igényes, mert milliók szerint kurvajo...
  • pazola #28
    A fanyalgoknak uzenem, hogy a megnezok es szavazok 90%-a szerint ez minimum 7/10, de nagy valoszinuseggel tobb. Ti tartoztok a kisebbe, ettol lehet erolkodni, hogy szar, de minek..
  • b3nnyr4y #27
    A Monty Python-nak is, ahogy a Másnaposoknak is megvan a célközönsége, amin belül kultikussá válhat. Azt lássuk be, hogy nem egy a célközönség. Az egyik angol humor, a másik kissé szókimondóbb, vulgárisabb. Személy szerint, én utóbbit favorizálom, mint pl. az első 2 Pite, Cool-túra, Másnaposok, Sulihuligánok. Meg lehet kövezni, de én ezeken szórakozok jól. Kinek a pap...
  • Dynamic #26
    Jah...neked. Mindenesetre egy ilyen "tizenkettő egy tucat" Hangover tized olyan kultikus sem lesz, mint egy Monty Python.

    A Hangovert bizakodva néztem én is, annak ellenére, hogy az európai vígjátékok híve vagyok. Nagyon izgalmasnak tűnt az elgondolás, ahogy néhány ember felébred egy abszurd és groteszk közegben, miközben megpróbálják kideríteni mi történt. Na pontosan eddig tetszett a film, hiszen egy ilyen indítás tele van lehetőségekkel, ehelyett hatalmas luftokat ütött az író, mert az izgalmas végkifejlet csak unalmas, bárgyú poénokkal tarkított események folyománya. Ezek után a második rész cseppet sem érdekel.
  • Justil #25
    nah de tényleg, miért lett ekkora siker?
  • winnie #24
    hahh, te és az eredeti filmötletek? megnéztem, hogy miket láttál az elmúlt pár hónapban és elég jól kerülted az eredeti filmötleteket. han em nézed azt, ami eredeti, akkor miért panaszkodsz?
  • kanduhr #23
    A Monthy Python filmek talán a legborzalmasabb vígjátékok.
  • hypno #22
    Hol vannak az eredeti filmötletek? Szánalmas.
  • Julius Caesar #19
    Világosíts fel, mert tényleg nem értem. Nagy nevek nincsenek benne, van benne kb 3 jó poén (ami 90 percre leosztva nem egy nagy arány).

    Szal mi volt a titka. Elfogadom azt is, hogy nincs hozzá érzékem, de pl egy Monthy Python rész után elég gyenguska.
  • winnie #18
    "de nem értem mitől lett ilyen kultikus darab."

    attól, hogy nem tetszett, szerintem tökéletesen lehet tudni, hogy miért lett ekkora siker. ha nem tudod, akkor...