Szekeres Viktor

Kiderült, ki rendezheti a Bourne-rejtély 4-et

Tony Gilroy rendezheti az új Bourne-mozifilmet, azonban azt még nem tudni, hogy Matt Damon tartja-e a szavát és nem tér vissza, vagy beadja a derekát a hatalmas fizetéssel kecsegtető folytatásfilm készítőinek.

A Deadline információi szerint Tony Gilroy lesz a rendezője a negyedik Bourne-filmnek. Az egyelőre The Bourne Legacy munkacímen futó film úgy tűnik, hogy meg fog valósulni annak ellenére, hogy korábban a címszerepet alakító Matt Damon kijelentette, hogy csak a 2. és 3. részt készítő Paul Greengrass-szel hajlandó együtt dolgozni. (Igaz, azóta a páros remek háborús filmje, a Zöld zóna csúnyán megbukott a jegypénztáraknál.)

Arra egyelőre nem is térnek ki a hírek, hogy vajon Matt Damon ismét belebújik-e az amnéziás karakter bőrébe, de a Universal olyannyira eltökélte magát a film elkészítése mellett, hogy ha kell, lecserélnék a színészt. Gilroy-t, aki legutóbb a Michael Claytont és a Kettős játékot rendezte, júniusban fogadta fel a stúdió, hogy eredeti ötlet alapján írja meg a Bourne 4 forgatókönyvét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #8
    Tul jol elnek ez a baj....
    Marmint a szineszek, agyon vannak fizetve...
  • winnie #7
    szerintem azért elég sok színész van, aki ugyanígy elvitte volna a filmet a vállán. annyira még hollywod castingosai sem istenek, hogy a sok tízezer színészből pont a legjobbat találták meg elsőre. illetve másodikra, hiszen már damon előtt is eljétszotta valaki jason bourne-t és ő is jól csinálta. ha nem lesz damon, akkor lesz más. rugalmasság. ha van egy jó filmes karakter, akkor azt hülyeség lenne színészhez kötni. sokaknak nem oszt, nem szoroz, hogy ki james bond például.
  • maxy182 #6
    Vagy adjanak nekem pár milkót, és majd én meggyőzöm... :)
  • IMYke2.0.0.0 #5
    Így van - Mad Damon "AZ", aki elvitte a vállán az eddigi trilógiát. Nélküle a 4. rész már mehet is a levesbe. Egyszerűen nem tudok mást elképzelni a helyére, annyira összeégett ő és J. Bourne karaktere.

    A "Zöld zóna" jó film volt - nekem tetszett. Valószínűleg, egy rosszabb napomon nem így éreztem volna, de akkor bejött.


  • Retechegér #4
    A Zöld Zóna jó film volt.
  • Alex Pécs #3
    Jaja, én se szeretem a cseréket. Biztos meg tudják győzni pár milkóval :)
  • Leslieke #2
    Pontosan.
  • Daell Drow #1
    Ha Matt Damon nelkul csinaljak, akkor el se kezdjek.