Szekeres Viktor

Jason Bourne nélkül készül a Bourne-rejtély 4

Egy sokkal nagyobb összeesküvést váltottak ki a Bourne-trilógia eseményei, mint azt sejtenénk - és erről fog szólni a The Bourne Legacy. Igaz, Jason Bourne nélkül, hiszen egy új főhőst kell majd megkedvelnünk.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy az új Bourne-sorozat negyedik részét nem a második és a harmadik epizódot rendező Paul Greengrass készítheti, hanem Tony Gilroy. A kérdés az volt, hogy vajon új színész alakítja-e Jason Bourne-t, vagy visszatér Matt Damon, aki azt nyilatkozta korábban, hogy csak Greengrass-szel hajlandó Bourne-mozit készíteni.

Úgy tűnik, hogy nem kellett sokáig várnunk a válaszra, hiszen maga a kijelölt rendező tisztázta a szituációt egy, a Hollywood Elsewhere-nak adott interjújában. Eszerint a negyedik Bourne-filmben, a Bourne Legacy-ben nem is fog szerepelni Jason Bourne, így nem lesz szükség Matt Damon részvételére. "A Bourne 4 nem reboot lesz, nem játszatjuk el mással Jason Bourne szerepét és nem is előzménysztorit készítünk. A legkönnyebb talán kiegészítésként elképzelni a projektet."

A film főhőse tehát egy új karakter lesz, a sztori sem a hasonló című Eric Lustbader-regény történetét fogja követni és önállóan is élvezhető lesz, nem fog nagyon kapcsolódni az eddigi filmekhez, bár azok eseményei indítják be a Legacy történéseit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #27
    Most meg mi bajod van? Elgurult a gyógyszer?
  • Leslieke #26
    Téged meg a ki a kurva anyád kérdezett? Kit érdekel a véleményed, buzikám?
  • bippo #25
    Gratulálok. A szövegértelmezés nem, de a szexuális devianciák ismerete viszont nagyon megy.
  • galocza #24
    6 eonos és 3 nem eonos. connery mind2 helyen szerepel, a régi, niven-féle casino royale-ben meg asszem kb mindenki bond volt. szóval nem is könnyű számolgatás...
  • cateran #23
    Ohh-ohh...csak azert mert te megb...d a tied, meg nem feltetlenul fogja kovetni a peldadat mindenki..
  • JohnR #22
    Nem semmi egy fószer vagy az biztos...
  • algost #21
    Hát, te bizony nem fogod a moziban megnézni, mert a szart is kipofozom belőled kicsim! Csak próbálj meg beülni erre a fosra...meg leszel keresve és megbaszunk imivel!
  • Leslieke #20
    Bekaphatod.. tövig egy lóét!

    cateran : te szimplán csak baszd meg az anyád!
  • Bren X #19
    Ez olyan mint a buborékmentes szódavíz, vagy a húsmentes vega virsli.
    Csak ez Bournementes Bourne-film. "Fantasztikus, hogy hol tart már a tudomány!"
  • cateran #18
    Csakhogy itt nem uj Bourne lesz..(nem ugy mint a Bondoknal,hogy esetleg uj szinesz jatszotta el) Itt Bourne nem is fog szerepelni " Eszerint a negyedik Bourne-filmben, a Bourne Legacy-ben nem is fog szerepelni Jason Bourne........A film főhőse tehát egy új karakter lesz, a sztori sem a hasonló című Eric Lustbader-regény történetét fogja követni és önállóan is élvezhető lesz, nem fog nagyon kapcsolódni az eddigi filmekhez, "
    Ezek alapjan lehetne akarmi a cime...

    Leslieke:Nyugodtan aludj mind2 fuleden..az eszedert nem fognak elrabolni...