Szekeres Viktor

Folytatódik az Egy ropi naplója

Folytatódik az év egyik legsikeresebb ifjúsági filmje, az Egy ropi naplója. A meglehetősen alacsony költségvetésű produkció hatalmas meglepetést okozott a bevételi listákon, így nem csoda, hogy jön a második része.

Az első rész sikerére való tekintettel a Fox stúdió március 25-re elkészíti az Egy ropi naplója (Diary of a Wimpy Kid) második részét. A Jeff Kinney ifjúsági, webes, képregényes bestselleréből készített film folytatásának címe Diary of a Wimpy Kid 2: Roderick Rules és premierjére március 25-én kerül sor. A film alapjául szolgáló alkotást itthon is kiadták, mégpedig Könyvmolyképző Kiadó.


Az egy ropi naplója a hazai ismertség ellenére elkerülte a magyar mozikat, Amerikában viszont március 19-én mutatták be, s a bevételi adatok láttán máris nem csoda, hogy rohammunkában nekiveselkedtek a folytatás elkészítésének. Thor Freudenthal filmjét az Exférj újratöltve című romantikus komédiával és a Repo Men című scifivel mutatták be egy héten, mégis mindkettőt lepipálta, s 15 milliós költségvetése mellett összesen 64 millió dollárra tett szert Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • stargatelost #2
    a film valóban kellemes időtöltés, intelligens poénok, nem is unalmas, megéri megnézni :)
  • bcrics #1
    volt 1 élöszereplős south parkos scene,pár perces.és abban ez a dagadt gyerek volt cartmen:D