Szekeres Viktor

Robert Rodriguez a Sin City és a Predators folytatásáról

Predators 2 az első film sikere esetén biztosan lesz, azonban a Sin City második része továbbra is nagy kérdőjel, hiszen Robert Rodriguez előbb a Kémkölykök negyedik epizódját akarja leforgatni.

Mivel a Ragadozókat, vagyis a Predators-t pénteken mutatják be Amerikában, ezért a producer, Robert Rodriguez az ilyenkor szokásos sajtókörútját járja, ahol tudja, megtámogatja Antal Nimród filmjét. És, ha már interjúkat ad, akkor az újságírók szerencsére kihasználják a lehetőséget és más projektjeiről is megkérdezik.

A rendező-producer a Moviewebbel Ragadozók folytatási lehetőségeiről beszél, s elmondta, hogy több irányba is elindulhatna egy esetleges második rész. De ezek közül kiemelte azt, amelyik kedvenc karaktere köré épülne: a Laurence Fishburne alakította Noland ugyanis több sztorit is elsüt a filmben, s Rodriguez szerint nagyon érdekes lenne róla készíteni egy előzményfilmet, mely bemutatná a figura kalandos életét.

Rodriguez későbbi terveiről beszélve elmondta, hogy legközelebb a Kémkölykök 4. részét fogja elkészíteni, a Spy Kids 4: Armageddon-t, s utána továbbra is megvan az esélye annak, hogy Mike Allred képregényét, a Mad Man-t is adaptálja, mint ahogy a Sin City második részét sem zárja ki. Egyelőre azonban utóbbi projekt ugyanolyan állapotban leledzik, mint pár éve, készül a forgatókönyv.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wolf017 #1
    Én nagyon reménykedek a Sin City 2-ben, de egyre kevesebb esély van rá, ha Rodriguez mindig a "lista" végére teszi...