Szekeres Viktor

Itt a Tükrök 2 előzetese

Csak DVD-re jelenik meg a nagy csalódást keltő Tükrök második része. Az elmúlt évek egyik legklisésebb horrorja talán a mozikat elkerülve újjászülethet, hiszen az alaptörténet bőven bír potenciállal.

Idén ősszel jelenik meg a Tükrök (Mirrors) második része, melynek megérkezett a hivatalos előzetese. A Nick Stahl, William Katt, Emmanuelle Vaugier és Lawrence Turner főszereplésével készülő film egy, a felesége halála után éjjeli őrnek álló férfiról szól, aki azzal kényszerül szembenézni, hogy munkatársai sorban meghalnak, miközben ő egy titokzatos nő után nyomoz, akit a tükrökben lát.


Alexandre Aja feldolgozásfilmje 2008-ban a sztárfőszereplő, Kiefer Sutherland ellenére is csak közepesen szerepelt a mozikban, s Amerikában csalódást keltő 30 millió dollár bevételt hozott. (Nemzetközileg 47-et.) Ezért, s a fanyalgó nézői vélemények miatt nem csoda, hogy a folytatás már csak DVD-re jelenik meg, viszont a Visszatérés a Kísértet-hegyre című DVD-s folytatásfilmet is rendező Víctor García horrorja ezúttal eredeti történeten fog alapulni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Stefling #8
    Naés hol az előzetes? Kicsit érdekes, hogy már meg sem lehet nézni.
  • kalapos01 #7
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ő meghalt az első részben.
  • akyyy #6
    hova lett jack bauer?
  • rumkola #5
    nekem tetszett az első rész, teljesen jó kis horror volt
  • MiZo81 #4
    Bár, ha belegondolok, végülis az emberi agy tud alkalmazkodni, pár hét után olyan lenne, mintha mi sem történt volna - voltak hasonló kísérletek pár évtizede: természetesen tükörrel. :) (Kicsit nehéz spoilermentesen írni.)
  • MiZo81 #3
    Valóban, de egy jó forgatókönyvíró tudná folytatni, nem? Mondjuk megpróbálhatna szabadulni abból a helyzetből + megspékelni egy újabb megoldandó üggyel. Láttunk már olyan második részeket, amik első részéről nem gondoltuk, hogy lehetne folytatni.
  • winnie #2
    hát, az azért elég jól le volt zárva, egy korrekt, horroros nem-hepienddel.
  • MiZo81 #1
    Előzetes alapján nem lesz ez rossz, bár érdekes lett volna onnan folytatni, ahol az első véget ért. :)