Szekeres Viktor

Megismételhető a nagy siker? Itt a Titanic 2 előzetese

Már előzetest is kapott a Titanic 2, melynek forgatása alig pár hete fejeződött be. Az új filmben egy, a (régi) Titanic-hoz hasonló hajó próbálja megtenni az elsüllyedt monstrum által tervezett utat.

Korábban már bemutattuk a Titanic 2 plakátját és a film első jelenetképeit, most pedig az előzetesből lehet megbizonyosodni, hogy lehet-e esélye Shane Van Dyke filmjének arra, hogy minőségben túlszárnyalja James Cameron sok Oscaros alkotását.


Mint arról beszámoltunk az augusztus végén Amerikában DVD-n megjelenő filmet májusban forgatták le Kaliforniában főleg Los Angeles-ben, valamint az RMS Queen Mary hajón. A film története szerint az első Titanic elsüllyedésének 100. évfordulóján vág neki útjának a Titanic II, hogy a múltbeli tragikus események előtt tisztelegjen. Azonban az út katasztrófába torkollik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #29
    Anno a Cameron-os Titanic-kal párhuzamosan készült egy tévés változat is (Peter Gallagher, Catherine Zeta-Jones), az is jó volt, és egyik sem katasztrófafilm.
    Ez meg az. Egyedül csak emiatt látom létjogosultságát.
  • Zoliz #28
    Ez az évszázad legnagyobb bukása lesz. Bár jobb is hogy nem kerül moziba se...
  • endrev #27
    Ja hogy ez Asylum-os film? Bocsi..! :D
  • endrev #26
    Szörnyű, de most tényleg, mit akarnak ezek?! Ez nem Titanic 2, hanem egy másik hajótörés-történet, és véletlenül a Titanic 2 nevet adták a hajónak, hurrá.

    Az eredeti Titanic film nem elsősorban a hajókatasztrófáról szólt, hanem a szerelem önfeláldozó szeretetté nemesedett legvégső formájáról. Az egyéb szereplők emberi aspektusainak bemutatásai mintegy tükörként csak egy másodlagos üzenet részét képezték.

    Nagyon fel kell az írónak kötnie a gatyáját ahhoz, hogy egy az eredeti történetéhez méltó új üzenetet komponálhasson meg. Kétlem hogy sikerülni fog neki.
  • bobi64 #25
    Csak a rémísztő gyilkos ebihal támadás hiányzik belőle.
  • winnie #24
    válaszoltam a kérdésedre, de eltűnt. a lényeg, hogy azért könnyen kilogikázható a válasz.
  • kwzatz #23
    LOL, a végén a felirat tényleg hatalmas! Írok a cégnek egy mailt, hogy megcsinálom nekik a fekete keret nélkül is, ha kell. :D
  • Reg5 #22
    Pedig az egész cikk egy nagy irónia.
  • NiGhTM4R3 #21
    És ez nem is az első cikk erről. Egyáltalán nem nagy szám, mindenki tudja, hogy ez egy ócska/szar/hígfos Asylum utánzat - csakúgy mint az összes többi Asylum-produkció.

    Elég sok Asylum-os förmedvényről lehetne cikket írni, miért pont ezt választottad ki magadnak? ennyire nincs más amiről írhatnál?
  • ZeemanX #20
    Az az inverz bevágás a végén, az kész... :-)
    Pazar. Már a tréler is...