Szekeres Viktor

Az első képek a 30 Days of Night 2-ből

Bár az előzetes még várat magára, az első képek már megérkeztek az októberben bemutatásra kerülő vámpíros filmből, a 30 Days of Night: Dark Days-ből. Nálunk még az első rész sem jelent meg.

Felkerültek a netre az első képek a 30 Days of Night készülő folytatásából (a többit itt lehet megnézni), a 30 Days of Night: Dark Days-ből. Az elsőfilmes Ben Ketai által rendezett folytatásfilm csak DVD-re fog megjelenni - Amerikában például október 5-én. Mint arról már korábban beszámoltunk, ahogy ilyenkor szokás, a legtöbb színészt lecserélték, így a vámpírfilm második részében Melissa George helyett Kiele Sanchez fog rettegni Stella szerepében, aki Los Angeles-be költözve felhívja magára a helyi vámpírpopuláció figyelmét.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A DVD-s folytatás ténye egyébként meglepetés, hiszen a képregény alapján készített 2007-es eredeti viszonylag olcsó filmként majdnem 40 millió dollár bevételt hozott Amerikában, s nemzetközileg is jó volt 35 millióra. Más kérdés, hogy a nálunk azóta sem megjelent alkotást rendező David Slade-nek mostanában egyéb elfoglaltsága adódott, hiszen ő rendezhette az Alkonyat-saga 3. részét, a Napfogyatkozást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Al Ashrad #3
    Életem leggyengébb vámpírfilmje volt. Nem várom a folytatást. Számomra azok a lények mégkevésbé vámpírok, mint a twilight-os meg vámpír naplós társaik.
  • Librarian #2
    És hozzátenném tanult kollégám hozzászólásához, hogy képregényen sem féltem még annyit, mint azon. :-)
  • scagnetti #1
    Na ezt szerintem kihagyom. A zseniális elsőt úgysem lehet überelni. A legjobb vámpírfilm amit az elmúlt pár évben láttam.