Szekeres Viktor

Az X-akták sztárja a Johnny English 2-ben

Gillian Anderson is benne lesz Rowan Atkinson sikerfilmjének folytatásában, a Johnny English 2-ben, mely a tervek szerint (cseppet sem meglepő módon) még viccesebb és még akciódúsabb lesz, mint az első rész.

Sajtóértesülések szerint Gillian Anderson, az X-akták Scully ügynöke is benne lesz a 2003-as angol kémkomédia, a Johnny English második részében. Anderson egy MI7-es ügynököt fog alakítani, egy bizonyos Pamela Headet, aki minden bizonnyal valamilyen formában összeütközésbe fog kerülni a Rowan Atkinson által játszott címszereplővel.


A Hamish McColl forgatókönyvéből forgatandó film tényleges munkálatai az elkövetkező hetekben kezdődnek el, Oliver Parker dirigálása mellett. Az első Johnny English az egyik legsikeresebb angol filmnek számít, hiszen bár Amerikában csak 28 millió dollár bevételre tett szert, világszerte 132,5 milliónál állt meg a számláló.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • labzo #2
    A Johnny English tényleg jó film volt, alig várom a folytatását, bár sorozatnak itt van a Chuck, aminek hasonló filingje van.
  • trogi #1
    A Mr. Bean-féle idióta borzalmas mozifilmekkel ellentétben az első rész egy hatalmas, többször nézhető és röhögős vígjáték volt. Remélem ezt hozzák a második rész esetében is!