Szekeres Viktor

Jöhet a Légió 2

Rendezője szerint elkészülhet a mozipénztáraknál csak közepesen teljesítő Légió második része, köszönhetően annak, hogy a film DVD-n viszonylagos sikernek bizonyult. A mozifilm egyébként is egy trilógia nyitóepizódja volt.

Scott Stewart rendező szerint már történtek beszélgetések a gyártó stúdióval azzal kapcsolatban, hogy elkészülhessen a Légió folytatása. A filmes elmondta, hogy ez annak köszönhető, hogy az alkotás remek BluRay- és DVD-eladásokat produkált. Ez persze azt is jelenti, hogy a Légió 2 csak DVD-re készülne el, a mozikat elkerülné. Stewart azt is hozzátette az előbbiekhez, hogy a filmet eredetileg is egy trilógia kezdő epizódjának tervezte, s ezért sem volt "annyi értelme".


A Mihály arkangyalt alakító Paul Bettany főszereplésével készített Légiót januárban mutatták be Amerikában, mi pedig tavasszal láthattuk. Nálunk a film meg is bukott, azonban Amerikában is csak közepesen teljesített, s 40 millió dollár bevételt (és rengeteg negatív kritikát) hozott - igaz csak 26 millióból készült. A nemzetközileg bevételezett 27 millió dollár sem volt különösebben fényderítő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wdenes #8
    http://filmtukor.blogspot.hu/2014/01/legiolegion.html
  • bmw #7
    Hat eleg ratyi volt...
  • scagnetti #6
    Trilógiát ebből??? Nagyon ratyi egy film. Acélszárnyú angyalok, na neeee...!
    Jövőre jön a rendezőtől ugyanazzal a főszereplővel a Priest. Az is elég szarul néz ki!
  • Mister #5
    Én a mozifanatikusok éjszakáján néztem meg... borzalmas volt, de hajnali háromkor ( bő fél óra Légió után ugye ) nem tudtam már másra beülni, végigszenvedtem, de banyek, ekkora gagyit.
  • blessyou #4
    nem jöhet, megtiltom.
  • Justil #3
    Nemtom, nagyon nagyon kevés film van, amit nem bírok végignézni, általában még a legfosabb filmeket is végignézem, csakazértis alapon. De a légiót a felénél kinyomtam, egyszerűen úgy éreztem, hogy ennél CSAK értelmesebb időtöltést találhatok. Erre jön a 2. Szuper.
  • god25 #2
    Az gyönyörű. Az első rész is 1 kalap x@r volt.
  • zedow #1
    Én bírtam, helyenként még vicces is volt :)
    Égész jól kezdődött, mint egy terminátor angyal :) aztán kicsit fura lett...