Szekeres Viktor

A Szex és New York harmadik részéről

A Szex és New York gráciái többet nem fognak a mozik vásznáról mosolyogni a nézőkre, hanem visszamásznak a tévéképernyőre, ahol maximum egy vasárnap esti szuperfilm szereplőiként láthatjuk viszont őket.

Kristin Davis, a Szex és New York című tévésorozat és mozifilmek Charlotte-ja az E! Online-nak adott interjújában elmondta, hogy eléggé valószínűtlen, hogy elkészülne egy harmadik mozifilm a szériából. A színésznő mindezt a második epizód gyenge bevételi teljesítményével magyarázta.


Való igaz, a nagyon sikeres 2008-as, első Szex és New York-mozifilmet, mely több mint 400 millió dollárt bevételezett világszerte, egy, még a 300 milliós összbevételt sem elérő folytatás követte. A bukás leginkább Amerikában volt fájdalmas, ahol egyelőre még a 100 milliós álomhatár átlépése sem sikerült Michael Patrick King alkotásának. Davis elmondta, hogy bár ő szeretne egy újabb folytatást, mindez nem rajta múlik, s persze az is lehet, hogy téved és mégis folytatódnak Carrie-ék kalandjai, azonban a helyzet egyelőre nem túl rózsás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yutani #2
    Meg "kellett" néznem mindkét filmet, a második részt moziban. Komolyan mondom, sokkal jobban szórakoztam a 2. részen, voltak benne egész jó poénok. Ó, az a dadus...

    Másfelől meg mit vártak a megmozisítástól? Csodát nem fog művelni a Sex In The City...
  • mynameisbence #1
    amilyen gusztustalan nők vannak ebbe nem is csodálkozok