Szekeres Viktor

Megvan a Kojak-mozifilm rendezője?

Egy tévésorozatot feldolgozást követően nemsokára érkezhet egy mozifilmes Kojak-remake is, melynek valószínűsíthető főszereplője, Vin Diesel a Facebookon sokak szerint arra célzott, hogy már a film rendezője is megvan.

Már korábban bejelentésre került, hogy az egyelőre még csak nagyon kezdeti fázisban lévő mozifilmes Kojak-projekt főszereplője, ha megvalósul, Vin Diesel lehet. A tavalyi hír óta nem sok mindent hallottunk erről a tervről, azonban a minap Vin Diesel saját Facebook oldalán egy rajongói kérdésre csak annyit válaszolt, hogy "Kojak, New York, Ang Lee". Igaz, a kérdés csak annyi volt, hogy melyik rendezővel dolgozna legszívesebben, azonban az egyelőre még mindig premierdátummal nem rendelkező filmtervvel felemlegetése, valamint konkretizálása többek fejébe szöget ütött.

Ang Lee megszerzése nagyon nagy fogás lenne, hiszen egy kétszeres Oscar-díjas rendezőről van szó, aki olyan filmeket készített, mint a tavalyi Pi élete, a Tigris és sárkány, a Jégvihar, valamint az Értelem és érzelem. Az Amerikában Telly Savalas főszereplésével készült krimisorozat 1973-tól 1978-ig volt a képernyőn, a mozifilmes verzió szkriptjét azonban nem olyanok írták, akik dolgoztak a sorozaton, hanem Neal Purvis és Robert Wade, akik a legutóbbi öt James Bond-mozifilm forgatókönyvét is jegyezték.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Ebben mi nem ötlet? Ez az ötlet. Kitalálnak egy karaktert, nulláról felépítik, kitalálnak egy történetet, megágyaznak egy esetleges franchise-nak. Csupa ötlet.

    Van valami ebben a filmben, ami nem ötlet? Már persze a karakter nevén kívül, mert azt nem kell kitalálni.
  • jawarider2 #1
    "Kojak-mozifilm..."

    Mi a francnak kell ez ? Ennyire nincs már ötlet ?