Szekeres Viktor

Készül a Förtelmes havasi ember

A sokadvirágzását élő Hammer stúdió újabb horrorfilmet tervez készíteni. Ezúttal egy olyan ötvenes évekbeli filmet vettek elő, mely nem a tucathorrorok közé tartozott, hanem kifejezetten okos forgatókönyvvel rendelkezik.

A Hammer elnök-vezérigazgatója a napokban bejelentette, hogy a stúdió el fogja készíteni a Förtelmes havasi ember (The Abominable Snowman) új verzióját. A film a jeti mítoszának egy modern megközelítése lenne, melyben egy tudományos expedíció megmássza a világ egyik legmagasabb, expedíciók elől lezárt hegycsúcsát, melyet még senki sem hódított meg. Azonban ezen tettükkel felébresztik az ősi teremtményt.


A Förtelmes havasi ember nem direkt feldolgozása lesz az 1957-es horrornak, hanem inkább újfajta megközelítése. A forgatókönyvet Matthew Read és Jon Croker jegyzi, utóbbi már korábban is dolgozott a Hammernek, hiszen ő készítette el A fekete ruhás nő folytatásának szkriptjét. A Hammer elnöke megjegyezte, hogy azért döntöttek egy újabb projekt mellett, mert szerinte az Engedj be és A fekete ruhás nő nagy sikere azt bizonyítja, hogy a közönség az igényes horrorokra is ki van éhezve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!