Szekeres Viktor

Csúszik az új Robotzsaru-mozifilm

George Clooney új filmjének csúszása miatt eltolták a Robotzsaru feldolgozásának bemutatóját is, ami érdekes módon így a Valentin-nap környékén kerülhet mozikba. Még nem tudni, hogy ezen változások érintik-e a magyar terveket.

Az elmúlt napokban volt némi bűvészkedés az elkövetkező hónapok filmjeinek premierdátumával kapcsolatosan. A folyamatokat a George Clooney által rendezett második világháborús The Monuments Men csúszása indította be. A sztárokkal teletűzdelt alkotás eredetileg december 18-án került volna a mozikban, azonban a munkálatok elhúzódása miatt a premierre végül február hetedikén fog sor kerülni. (Pedig szép teljesítmény lett volna a tavasszal forgatni kezdett alkotást még ugyanabban a naptári évben bemutatni.)

A The Monuments Men csúszása miatt az ugyancsak Sony-film Robotzsaru nem az eredetileg tervezett február 7-én lesz bemutatva, hanem pár nappal később, február 12-én, ami azt is jelenti, hogy a pénteki nap helyett egy szerdán kerül mozikba. Ugyancsak csúszik egyébként a Jack Ryan: Shadow Recruit amerikai bemutatójának időpontja, hiszen eddig úgy volt, hogy az akciófilmet még idén, december 25-én láthatja a közönség, azonban az új állapotok szerint erre csak január 17-én kerülhet sor először.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Mi köze a Robotzsarunak George Clooney-hoz?