Szekeres Viktor

Újabb 80-as évekbeli klasszikust dolgoz fel Hollywood

A legújabb hollywoodi feldolgozás egy klasszikus Patrick Swayze-filmen fog alapulni. Az Országúti disco minden bizonnyal sokunk egyik kedvenc a nyolcvanas évekből.

A TheWrap értesülései szerint újabb ismert és kedvelt nyolcvanas években készült filmre vetette ki hálóját Hollywood feldolgozás céljából. A legújabb áldozat Patrick Swayze 1989-es filmje, az Országúti disco (Road House) lehet, s már az is kiderült, hogy a remake-et az a Rob Cohen rendezné, aki annak idején letette a Halálos iramban-széria alapjait és elkészítette az xXx-et, utána viszont olyan gyenge filmeket tett le az asztalra, mint a Lopakodó, A múmia 3 és az Alex Cross.


A feldolgozást az MGM stúdió készítette, a forgatókönyvet Michael Stokes jegyzi. A történetről egyelőre nem lehet tudni semmit, de ha abból indulunk ki, hogy valamennyire hasonlítani fog az új Road House az eredetire, akkor a feldolgozásnak is egy tanárról szól, aki kidobóként elszegődik rendet rakni egy országúti diszkóba. Az 1989-es film anno csak 30 millió dollár bevételt termelt, de a videónak és a tévének köszönhetően kultfilmmé nőtte ki magát. (2006-ban készült is hozzá egy "folytatás".)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!