Szekeres Viktor

Megvan, ki rendezi az amerikai Trollvadászt

Egy pályáját remek filmekkel kezdő, de utána némi visszaesést mutató horrorfilmes fogja rendezni a Trollvadász amerikai verzióját, melyet vagy 2014 második felében, vagy 2015-ben fognak bemutatni a mozik.

Az elmúlt időszakban évente mindig akadt 1-2 olyan norvég film, mely felkerült a legjobb filmek listájára - elég csak 2012 egyik fénypontjára, a Fejvadászokra gondolni. A 2010-es, André Ovredal által rendezett Trollvadász (Trolljegeren) is kifejezetten jól sikerült film volt, mondhatni már kultstátuszba is lépett, így nem volt meglepő, hogy már tavaly elkezdtek beszélni az amerikai feldolgozásáról.


Azonban egy ideje nem lehetett hallani semmit a projektről, éppen ezért kvázi derült égből villámcsapásként érhet minket a hír, miszerint a filmet nem más fogja írni és rendezni, mint Neil Marshall, s hogy a forgatásra 2014-ben fog sor kerülni. A rendező korábban olyan alkotásokkal futott be, mint a Démoni harcosok és A barlang, bár legutóbbi két rendezésének, a Végítéletnek és A kilencedik légiónak már nem volt annyira jó a visszhangja. A filmek mellett Marshall rendezhette egyébként a Trónok harca második szezonjának egyik kulcsepizódját is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!