Szekeres Viktor

Előzetest kapott az idei év legsikeresebb horrorparódiájának folytatása

Az idei horrorparódiák közül az A Haunted House meglepetésre lepipálta a nagyobb múlttal rendelkező Horrorra akadva-széria ötödik részét. Nem is csoda, hogy előbbit már 2014-ben folytatják.

Amerikában szolid siker volt, itthon meg sem jelent az A Haunted House című horrorparódia, mely elsősorban a kézikamerás szellemvadászós filmeket próbálta kiparodizálni Marlon Wayans főszereplésével. Az Open Road Films minimális költségvetésű filmje csak hazájában 40 milliós bevételt ért el, s mint arról már korábban beszámoltunk, ez az eredmény elegendő volt a folytatás bekéréséhez, mely március 28-án kerül bemutatásra a mozikban.


Az A Haunted House 2 a fenti előzetes alapján nem nagyon fog változtatni a már bevált felálláson, legalábbis ami a szereplőket és a humort illeti. A film főszereplői között ott lesz Marlon Wayans, Essence Atkins, Affion Crockett, Dave Sheridan, Gabriel Iglesias, Jaime Pressly és Ashley Rickards. A természetfölötti aspektus ezúttal is maradni fog, azonban a második részben nem csak a házat szállják meg földöntúli erők.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!