Szekeres Viktor

2015-ben érkezik az egyik legsikeresebb mostani horrorsorozat harmadik része

Április elején nem csak a scifi műfajának rajongói fognak örülni, hanem a horrorosok is, ugyanis az Insidious harmadik része ekkor kerül bemutatásra az ősz helyett. A rajongók számára jó hír lehet, hogy az író személye nem változik.

A 2015-ös év mindenhatóságáról szóló írásunkban említettük, hogy jó eséllyel akkor kerül bemutatásra valamelyik idei sikerhorror folytatása. Nos, a Démonok között, Insidious 2 és A bűn éjszakája közül folytatásai közül először a nálunk A gonosz háza alcímmel futó Insidious harmadik részét, az Insidious Chapter 3-t jelentették be. A James Wan és Leigh Whannell által alkotott sorozat új epizódja 2015. április harmadikán kerülhet a mozikba, akkor, amikor a Keanu Reeves-fél scifit, a Passengerst is bemutatják.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy ki fogja rendezni a filmet, az író viszont ismét Whannell lesz, s minden bizonnyal mellékszereplőként is vissza fog térni. Az Insidious 2011-ben a kritikusok és a közönség által egyik legjobban fogadott horror volt, Amerikában 54, a világ többi részén pedig 43 millió dollár bevételt hozott 1,5 milliós költségvetése ellenére. Az 5 millió dollárba kerülő idei folytatás hazájában már 83 millióig jutott el, s nemzetközileg is szerzett újabb rajongókat, hiszen már majdnem 64 millió dolláros bevétel folyt be Amerikán kívülről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!