Szekeres Viktor

Új videó érkezett a [rec] 4-hez

Minden idők legsikeresebb spanyol horrorsorozata jövőre lezárásra kerül. A REC negyedik része tehát nem véletlenül viseli az ' Apocalypse' alcímet. A film főszereplője az első epizódból megismert fiatal riporternő lesz.

2014-ben kerül bemutatásra Spanyolországban, és vélhetően még a világ sok országában a REC-sorozat negyedik epizódja, az igen beszédes címmel rendelkező REC 4: Apocalypse. Az American Film Market elnevezésű filmes vásáron az érdeklődők bele is nézhettek a készülő filmbe, melyet az eddigi epizódok producere és az első két rész társrendezője, Jaume Balaguero készít. Partnerével, Paco Plazával ugyanis úgy állapodtak meg, hogy a közös első két rész után Plaza rendezi a harmadikat, a Génesist, míg Balaguero zárhatja le a sorozatot.


Az első előzetest követően elég sokat kellett várni a fenti videóra, melyben nem csak részleteket láthatunk, hanem a készítők is közölnek velünk ezt-azt szóban. Elmondásuk szerint a negyedik epizód lesz az utolsó fejezet a REC-franchise-ban, ezzel tehát véget ér a sorozat. A történet szerint Angela Vidal, a tévériporter sikeresen kijut az épületből, azonban az őt fogadó katonáknak fogalma sincs arról, hogy milyen furcsa fertőzés magvait hordozza magában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #3
    első rész király volt, második inkább para/érdekes, harmadik katasztrófa...mélyből kell felhozni, pedig van benne potenciál
  • Rotcsa #2
    A ferőzés a  3. részben  már átmegy valamiféle okkult- sátánista démoni izévé...
    Biztos érdekes lesz a vége..
  • morden2 #1
    Aranyos a spanyol Milla Jovovich :D