Szekeres Viktor

Jöhet a Fűrész 8

Már a Fűrész-sorozat utolsó részéről szóló kritikánk címében a széria nyolcadik részét emlegettük, s úgy tűnik, hogy megkezdődtek a Lionsgate stúdió részéről a folytatás, illetve a reboot létrehozására irányuló törekvések.

Amikor 2010-ben a Lionsgate bemutatta a Fűrész 3D-t, melyet a befejező epizódnak kiáltottak ki, csak a legnaivabbak gondolhatták azt, hogy a stúdió nem kapja elő ismét valamikor aranytojást tojó tyúkját. Már tavaly napvilágra kerültek az első, rebootról szóló hírek, tegnap pedig a Bloody Disgusting értesülése nyomán kezdhettük el csápolni vagy anyázni preferenciánknak megfelelően.

A lap jelzi, hogy egyelőre még semmi hivatalos hír nincs, azonban a Lionsgate a háttérben már dolgozik a franchise felélesztésén. Ez a felélesztés pedig természetesen egy új irányvonallal is járna, tehát valószínűleg nem a már korábban megismert karakterek térnének vissza. Egyelőre tehát még sok mindenről nem lehet beszámolni, mindössze arról, hogy a szándék megvan. Ha sikerül megfelelő kreatív embereket szerezni, akkor pedig valószínűleg meg is fog valósulni az új Fűrész.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Katalizátor #4
    Azt nem továbblépésnek hívják, hanem beletörődésnek.

    Miért, ha panaszkodom a kereskedelmi csatornák BORZALMAS színvonala miatt, amit a néppel etetnek, akkor én vagyok a szánalmas, ahelyett, hogy "továbblépnék"?
  • bertino #3
    :D
  • zetortraktor #2
    Annál már csak a nézők szánalmasabbak. Meg akik évek óta hisztiznek nyilvános fórumokon, hogy szánalmas, amit Hollywood művel. Egyszer majd csak továbblépsz.
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Szánalmas, amit Hollywood művel.