Szekeres Viktor

Meglepetés horror kap második részt

Mostanában egyre több horrorantológiát mutatnak be, s úgy tűnik, hogy a V/H/S és a The ABCs of Death nagy elődje, a nálunk Adsz vagy kapsz címmel kiadott Trick 'r Treat is folytatódni fog, bár valószínűleg csak 2015-ben.

A Trick 'r Treat az elmúlt évek egyik meglepetésnek számító horrorfilmje volt. Nem azért, mert akkora sikert aratott volna a mozikban (nem is nagyon került sor mozis premierre), hanem mert a közönség remekül fogadta, és a film az amerikai lakossági piacon sem teljesített rosszul. Az itthon Adsz vagy kapsz címen megjelent film második részét az író-rendező Michael Dougherty jelentette be, de azt is hozzátette, hogy még a munkálatok nagyon korai fázisában jár.


Bár egyelőre még nincs forgatókönyve a kult státuszba lépett Halloweenes horrorantológia második epizódjához, a hírek szerint a Legendary Pictures mindenképpen mozis forgalmazás szán az alkotásnak. Az első rész esetében is ez volt egyébként a helyzet, azonban a 2007-re tervezett bemutatót ismeretlen okokból évekig halasztották, s végül csak DVD-n jöhetett ki a film. Mindenesetre, ha a filmet Halloween környékén akarják bemutatni, akkor 2015-nél hamarabb nem érdemes számítanunk a premierre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    Nagyon jó kis film volt.