Szekeres Viktor

Testvérfilmet kap az év horrorja

Világszerte több, mint 300 millió dollár bevételt termelt a Démonok között, melyhez nem csak folytatást készítenek, hanem egy társfilmet is. A spinoff afféle előzményül szolgálna, a története a film egyik emlékezetes tárgyáról szólna.

A Warner Bros. és a New Line mindenképpen ki akarja aknázni a Démonok között (The Comjuring) című film hatalmas sikerét. A két stúdió nem csak úgy kíván kedvezni a rajondóknak, hogy elkészítik a horror folytatását, hanem egy társfilmet is terveznek mellé. Aki látta a filmet, az valószínűleg már kitalálta, hogy ez a film a tervek szerint egy előzmény lenne, mely a filmbéli babáról, Annabelle-ról szólna - az ő esetével kezdődött a Démonok között.

Arról nincs információ, hogy ezt a projektet ki írná, mint ahogy arról sem, hogy a stúdiók mozis bemutatóban gondolkodnak, vagy csak a lakossági piacon akarnak megjelenni portékájukkal. Egyelőre csak az tűnik biztosnak, hogy a Démonok között operatőrje, John Leonnetti rendezné a spinoffot valamikor tavasszal.

Az elmúlt évek legsikeresebb horrorfilmje egyébként nemrég futott ki a mozikból. Amerikában 137 millió dollár bevételt termelt, Amerikán kívül pedig 179 milliót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!