Szekeres Viktor

Itt A fekete ruhás nő 2 plakátja

Elkezdték forgatni a tavalyi év egyik legsikeresebb és legjobban fogadott horrorfilmjének folytatását, s ezzel párhuzamosan ismét feltűnt A fekete ruhás nő 2 plakátja.

Az egyik Angliában megrendezett filmes vásár résztvevői kiszúrhatták A fekete ruhás nő (The Woman in Black) folytatásának plakátját (majdnem ugyanaz, mint az egy évvel ezelőtti) - nagyjából akkor, amikor a gyártó stúdió bejelentette, hogy elkezdődött a második rész forgatása. Minden idők legsikeresebb angol horrorfilmjének új epizódja a The Woman in Black: Angel of Death címet fogja viselni.

Az inkább tévésorozatok világából ismert Tom Harper (Drágaságom) rendezésében készülő film négy évtizeddel a Daniel Radcliffe főszereplésével készült első rész eseményeit követően fog játszódni, a főszerepben Pheobe Foxot láthatjuk, valamint Jeremy Irvine-t és Helen McCroryt. A Hammer filmjének konkrét történetéről egyelőre még nem lehet sokat tudni, de az biztos, hogy az első epizóddal ellentétben nem már meglévő alapanyagra fog támaszkodni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kanduhr #1
    Potter ezúttal kimarad??