Szekeres Viktor

2014-ben érkezik az idei év sikerhorrorjának folytatása

Koncepciójának köszönhetően hatalmas siker lett A bűn éjszakája, így nyáron érkezik is a folytatás. A nagy kérdés, hogy el lehet-e lőni még egyszer a koncepciót, illetve, hogy a filmben esetlegesen csalódó nézők adnak-e esélyt a második epizódnak.

A bűn éjszakája (The Purge) a Universal Pictures stúdió egyik idei meglepetés sikere volt, még akkor is, ha a film remek szereplése nem annak köszönhető, hogy a közönség imádta volna, hanem a remek alapkoncepciónak, s az arra felépített marketing kampánynak. Azt már a premiert követően sejthettük, hogy nem ússzuk meg második rész nélkül (nem baj, hadd jöjjön!), most pedig már azt is tudni, hogy a folytatás 2014. június 20-án kerül bemutatásra Amerikában.

Az első rész Amerikában 64, a világ többi részén 25 millió dollárig jutott el, pedig csak 3 millió dollárból készült - az amerikai teljesítménnyel kapcsolatban tanulságos, hogy a film 3 nap alatt 34 millió dollárt termelt, vagyis az összbevétel több, mint felét. A második részre természetesen megmaradnak a producerek, mint ahogy az író-rendező James DeMonaco is. A kérdés csak az, hogy új színészekkel készül-e a második rész, vagy visszahozzák az első epizód túlélőit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!