Szekeres Viktor

Büntet a Sharknado 2 plakátja

Az év egyik tévéfilmes szenzációja a Sharknado című cápás horrorfilm volt, melynek természetesen elkészül a folytatása is, a Sharknado 2: The Second One, melynek már a plakátja is megérne egy misét.

A Syfy tévéfilmje, a Sharknado hatalmas sikert aratott nyáron, azonban mindezt nem a megszokott módon vitte véghez, ugyanis miközben az első sugárzást nem látták túl sokan, a filmre érkezett reakciók szinte felrobbantották a Twittert. Ennek következtében, míg az első adást csak 1,36 millióan látták, addig negatív hype hatására az első ismétlést 1,9 millióan, a harmadikat pedig 2,1 millióan. Sőt, augusztus másodikán az instant kultfilmnek nevezett Sharknado még egy mozis vetítési napot is kapott.

Nem csoda, hogy azonnal bejelentették a folytatást, a Sharknado 2: The Second One-t, melyet ugyancsak az Asylum fog gyártani és nyáron, egész pontosan júliusban kerül bemutatásra a Syfy-on. A film történetéről egyelőre még nem lehet semmit tudni, azonban az idei AFM-es vásáron látható plakátról az derül ki, hogy talán New York Cityben játszódhat, hiszen a cápák a képen éppen a Szabadság szobrot hagyják helyben.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Meridian #2
    vazze, a film maga egy büntetés...!
  • god25 #1
    Szerintem inkább vígjáték volt, mint horror. Rég röhögtem ennyit egy filmen. :)