Szekeres Viktor

Itt a 13/13/13 első előzetese

2011-ben láthattuk a 11/11/11-et, 2012-ben pedig a 12/12/12-t. Sajnos egyik film sem sikerült túl jól, úgyhogy az Asylum stúdió próbálja meg helyre állítani a világ rendjét azzal, hogy elkészítették a 13/13/13-at, melynek az előzetese nemrég érkezett meg.

A gagyihorrorra és a mockbuterökre szakosodott Asylum stúdió évente legalább egy korrekt, kifejezetten szórakoztató filmet is ki szokott hozni, a gond csak az, hogy mindez meglehetősen nagy lutri, sosem tudni, hogy éppen melyik próbálkozásnál sül el a rendező keze. Ki tudja, talán épp a 13/13/13 lesz az, amelyik idén kellemes bizsergést fog okozni. A nemrég netre felkerült előzetes persze nem mindenkinek fog tetszeni.


A történet szerint jó ideje négy évenként hozzáadunk egy napot a naptárakhoz, mely tettével az emberiség az ősi maja naptárakkal ellentétesen cselekedett. Ennek köszönhetően érünk az új évezred 13. hónapjának 13. napjához, amikor is a világot pusztulás kezdi el fenyegetni, hiszen a démonok világa kezdi el fenyegetni az emberekét.

A lakossági forgalmazásban az Asylum honlapja szerint október elsején megjelent filmet James Cullen Bressack rendezte, akinek korábbi filmjei között egy ismertet, még Asylum-produkciót sem találtunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #1
    És a 13. hónapnak mi a neve?