Szekeres Viktor

Itt az új Paranormal Activity-film előzetese

Az idei nulla Paranormal Activity-filmet jövőre kettővel próbálja meg jóvá tenni a rajongók számára a Paramount stúdió. Igaz, a The Marked Ones előzetese elég gagyinak tűnik. De legalább nem direkt másolatnak tűnik.

A Paranormal Activity-sorozat rajongói idén új epizód nélkül maradtak, hiszen a Paramount Pictures nem tudta időben elkezdeni az októberre tervezett ötödik epizód produkcióját, így annak premierjét jövő év októberére halasztották. 2014-ben ennek köszönhetően azonban két Paranormal Activity-film is moziba kerül, hiszen az ötödik epizód mellett az amerikai mozik január harmadikától elkezdik adni Paranormal Activity: The Marked Onest, melynek megérkezett az első előzetese.


Az amolyan latino spinoffnak mondott The Marked Ones más stílusú lesz, mint az eddigi PA-film, legalábbis a trailerből ez derül ki. A filmet Christopher Landon írta és rendezte, a főbb szerepekben értelemszerűen kevésbé ismert, spanyolajkú színészeket láthatunk: Richard Cabral, Carlos Pratts, Eddie J. Fernandez, Jorge Diaz, David Fernandez Jr., Kimberly Ables Jindra, Tonja Kahlens és Frank Salinas emelhető ki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lokker #3
    Jön az ekszöszájzbúk! :D
  • Narxis #2
    Én most néztem meg a 3. és 4. részt. Soha többet... Az első rész számomra érdekes volt talán újdonság is de a többi irtó irritáló... és semennyire se ijesztő.
  • god25 #1
    Ha nem a film utolsó fél óráját vágták össze, akkor egész jó lesz. Utána meg jöhet a kínaiakkal, majd az oroszokkal...,. :)