Szekeres Viktor

Itt az Attila-mozifilm előzetese

Igaz, hogy a The Asylum gyártásában, de nemsokára mégiscsak láthatunk egy olyan filmet, melynek főszereplője Attila, a hun. Az alkotás természetesen csak lakossági forgalmazásban jelenik meg Amerikában, s nemsokára mi is láthatjuk itthon.

Az Asylum stúdió idei egyik nagy durranása az Attila lesz, mely természetesen Attiláról, a hunról szól, és nem valami hollywoodi blockbuster kvázi másolata lesz, hanem teljesen eredeti produkció. A filmet Emmanuel Itier rendezi, a főbb szerepekben Cheick Kongót láthatjuk, a UFC egyik bajnokát, valamint Poncho Hodgest, Chris Conradot, Todd Grant Kimseyt, Matt Kriegert, Mikayla S. Campbellt, Steve Hankset, Luke Barnettet és M. Steven Feltyt. Az Attila szkriptjét a Sharknado rendezője, Anthony C. Ferrante és a rendező Itier írta.


Érdekesség, hogy a film rendezője nem rendelkezik átfogó gagyifilmes filmográfiával, hiszen 2002 óta inkább csak dokumentumfilmeket készített. Bár annak idején sem az általa jegyzett Scarecrow, sem a Midnight Hour nem számított túl igényesnek. Az Attila hivatalos szinopszisa szerint amerikai katonák akaratukon kívül ellopják Attila, a hun titkos kívánságait, mellyel felkeltik a barbár haragját. A mumifikált harcos ezt követően mindent megtesz, hogy végezzen a behatolókkal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bren X #9
    Olvasni való

    Kieg

  • Narxis #8
    Mindenki előtt ott a lehetőség. :) Engem akkor idegesítene ha ezért valamilyen állami támogatást markolnának fel de mivel nem teszik így leszarom. Elkönyvelem, hogy egyeseknek sok a szabadidejük. :)
  • Dynamic #7
    Na, azért... Egy pillanatra megijedtem, hogy nem lesz tökös nő az elite squadban.
  • Wittgen #6
    Helyesírást tanulmányozd :)

    Amúgy narumon-nak igaza van, egy jóféle blokbásztert kellene csinálni, amire a hunok leszármazottai (azaz mi), büszkék lehetnek. A sztori adott, csak könyvbe kellene önteni. Ja, meg feltétel, hogy ne Magyarországon készítsék és ne magyarok készítsék, máskülönben egyrészt nem lesz jó, valamint a bukás garantált.
  • god25 #5
    Már kezdtem örülni. Miért a The Asylum? Viccnek is rossz. Az OFC az meg UFC!
  • Bren X #4
    emmm a hun uralkodó nevét nem úgy írják, hogy Atilla?
  • sanyicks #3
    én szégyellem magam hogy egy fajtársam ilyen szart képes csinálni :)
  • bmw #2
    Ez remek...
  • narumon #1
    Terror of Attila... hát gratulálok. Attiláról egy fasza történelmi filmet kéne csinálni olyat amire büszke a magyar - nem ilyen elbaszott asylum valamit. Mondjuk ennél a minőségnél jobbat még én is össze tudok rakni a kamimmal. Nincs kedvetek filmet csinálni? :)