Szekeres Viktor

Megérkezett az iPhone-nal forgatott horrorfilm előzetese

Teljes egészében iPhone-nal forgatta első filmjét egy spanyol rendező. A nemsokára fesztiválok műsorára kerülő Hooked Up első előzetese talán megnyerheti a horrorfilmek rajongóinak egy részét - ha másért nem, hát különlegessége miatt.

Megérkezett a Hooked Up című horrorfilm előzetese. Mivel a filmről csak a legvérmesebb filmrajongók hallottak, ezért nem sok okunk lenne az említésére, azonban az, hogy mégis megtesszük, különlegességének köszönhető. A spanyol filmet ugyanis teljes egészében iPhone segítségével forgatták. Nem az első és nyilván nem az utolsó efféle alkotásról van szó, azonban mivel talán szélesebb körű mozis forgalmazásban is megjelenik, mindenképpen érdemes tudni róla.


A Hooked Up azonban először csak fesztiválköröket fog futni, nemsokára a Sitges Film Festival filmjei között fog feltűnni. A forgatási módszer természetesen "talált felvételes"-stílusért kiált, s a fenti képsorokból látszik is, hogy erről van szó. A történet két amerikai srácról szól, akik Barcelonába utaznak, hogy bulizzanak és becsajozzanak. Azonban egy éjszaka nem várt fordulatot vesz.

A horrort az elsőfilmes Pablo Larcuen rendezte, de a producerek között van egy ismertebb név is: Jaume Collet-Serra, aki olyan filmeket készített eddig, mint a Viasztestek, a Góóól 2, Az árva, valamint az Ismeretlen férfi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!