Szekeres Viktor

Vérengzős előzetest kapott a Lavinacápák

Egyre elborultabb ötletek bukkannak fel a cápás horrorfilmek világában. Nemrég még egy tornádónak köszönhetően támadtak cápák egy nem vízmenti városra, majd később egy szellemcápa terrorizálta pár szerencsétlent, a Lavinacápákban pedig síelők fognak pórul járni.

Aranyéletük van mostanság a zsé-kategóriás cápás filmek rajongóinak, hiszen nemrég már láthatták a Szupercápát, a Szellemcápát, a Kétfejű cápát és természetesen a mind közül a legnagyobbat szóló Sharknado - Cápavihart. A következő trón követelő pedig a Lavinacápa, illetve -cápák lehet. Ez persze még nem hivatalos magyar cím, de az eredeti Avelanche Sharksot így fordíthatjuk le szó szerint. Aki eddig nem tudta elképzelni, hogy egy hegy tetején is cápatámadás áldozatává válhat, annak érdemes megnéznie az alant látható előzetes, melyből kiderül, hogy is támadnak ezek a lények. (Vigyázat, a képsorok kifejezetten erőszakosak.)


Az Avalanche Sharksot Keith Shaw forgatókönyve alapján Scott Wheeler rendezte, a főbb szerepekben pedig olyan teljességgel ismeretlen színészeket láthatunk, mint Kate Nauta, Emily Addison, Jack Cullison vagy Mika Brooks - még az ilyenkor kötelező veterán színésznek is csak Richard Gleasont sikerült megszereznie az alkotóknak. Hogy nagyjából belőjük a filmet, érdemes megemlíteni, hogy a rendező korábbi alkotásai között olyan filmeket találhatunk, mint a Journey to the Center of the Earth vagy a Transmorphers - Robotinvázió, míg az író Lindsay James néven olyan filmek szkriptjét tehette le az asztalra, mint a Tengeri szörnyeteg vagy A fegyver neve: Halál, illetve cápás tematikában a Cápatámadás Malibun is az ő munkája.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #8
    Ki a pocsom ad ilyenekre penzt....
  • Zombee #7
    Jaja. A Sharknado is zseniális volt a maga nemében. :)
  • Cickány90 #6
    Ugyan már, senki sem hiszi, hogy jó lesz, de az ilyen exploitation (vagy sharxploitation jelen esetben) filmeknek van közönsége, legtöbben szerintem csak poénból nézik meg az ilyeneket. Én legalábbis biztos :D
  • Dynamic #5
    Életszerűbb? A homokcápák, vagy a szélcápák mikor volt életszerű? Ennek az a lényege, hogy egy korábbi "sikert" meglovagoljanak, és akik ilyen szánalmas mocskot néznek, egyből asszociáljanak, hogy egy újabb cápás film, biztos ez is jó lesz.
  • Freeda Krueger #4
    Látni kell,ez már tényleg mindennek a legalja :)
  • xido #3
    de akkor miért nem közegbe illő dögöket raknak,hogy életszarűbb legyen?:)
    hóember vagy valami jégmadár...:)
  • verge175 #2
    zseniálisan szar
  • jawarider2 #1
    Szuper.....