Szekeres Viktor

Megvan a 12 majom-tévésorozat főszereplője

Megvan a 12 majom tervezett tévésorozatos verziójának két főszereplője. A széria úgy tűnik, hogy teljes mértékben a mozis változat alaptörténetére fog támaszkodni, hiszen a főhős ugyanaz a Cole lesz, akit a filmben Bruce Willis alakít.

Aaron Stanford lesz az amerikai Syfy csatorna által készítendő 12 majom (12 Monkeys) tévésorozat pilotjának főszereplője, ő fogja alakítani Cole-t, azt a karaktert, akit Bruce Willis játszott Terry Gilliam mozifilmjében. A történet szerint a közeli jövőből visszatér a jelenünkbe, hogy megakadályozza egy halálos vírus elterjedését. Stanford mellett még Amanda Schull is csatlakozott a pilothoz. Ő egy orvost fog alakítani, aki segít Cole-nak az összeesküvés feltárásában.


A nemsokára forgatásra kerülő pilotot a Syfy a tervek szerint év elején fogja bemutatni, s minden bizonnyal a nézettség, illetve a minőség alapján döntik el, hogy igényt tartanak-e a teljes tévésorozatra, illetve annak első szezonjára. A pilotot Jeffrey Reiner fogja rendezni, aki olyan Syfy-sorozatok első részét készítette, mint a Helix vagy a Caprica.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!