Szekeres Viktor

Bemutatták a Star Wars-univerzum legújabb főgonoszát

Inkvizítornak fogják hívni a Csillagok háborúja-univerzum egyik új főgonoszát, aki a Star Wars Rebels című animációs sorozatban fog először feltűnni 2014 őszén. A karakterről az első hivatalos kép is megjelent.

Amerikában 2014-ben kezdi el a Disney XD elnevezésű gyerekcsatorna a Star Wars Rebels című animációs sorozat sugárzását, melyet a megszüntetett Star Wars: A klónok támadása széria készítői fognak írni. Az új sorozat létrehozására a Lucasfilm megvásárlása miatt volt szükség, viszont ez remek lehetőséggel szolgált a készítőknek, hogy egy olyan időszakkal foglalkozzanak, mely eddig még nem nagyon került előtérbe a filmekben és tévés produkciókban.


A Star Wars Rebels története a III. és a IV. filmes epizód eseményei között játszódik, így sokkal nagyobb hangsúly fog helyeződni a Birodalomra. A készítők a New Yorkban megrendezésre került Comic Conon levetítettek egy rövid filmecskét, melyben bemutatták a széria egyik fő rosszfiúját, az Inkvizítort. Ő látható a képen, fent pedig a képregényes rendezvényre készített videó.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MaRee #8
    Nem tudom miért erőltetik ezt a vonalat, az Old Republic időszaka az egyik legjobb a SW univerzumban, rengeteg felhasználható karakterrel akik már sok éve kipróbáltak. Pl Darth Revan, Malak, akármi.
  • Wittgen #7
    Szerintem Ahsoka lesz ismét az egyik fő karakter, csak felnőttként, talán a közelgő mozifilmekbe is átmentik 1-2 jelenet erejéig. (ergo, remélem nem hal meg...elvégre elég nagy az univerzum, hogy ne csak Yoda tudjon elbújni a Jedik közül...).
  • Shiwo #6
    relative szuper főgonosz.. azért ott lesz Darth Vader és Palpatine..

    csak nem ők lesznek a főszerepben, mint gonosz, hanem az ő csicskásuk, ez az inkvizítor.. arról meg már regényekben is volt szó, hogy volt egy inkvizítoroknak nevezett titkos dark side user csoport, akik a császárnak és Vadernek dolgoztak, egyik fő feladatuk a Jedik és más erőhasználók levadászása volt...

    persze a sorsa várható, előbb-utóbb elhullik, és a Birodalom nem arról híres, hogy megemlékezne a gyengékről, kik elhullanak...

    más kérdés, hogy ki lesz a "jók" főszereplője és ő miképp tűnik el a süllyesztőben...
  • zetortraktor #5
    Végülis becsukhatod a szemed és megpróbálhatsz nem tudomást venni a világra és azt gondolni, hogy amiről te nem tudsz, az nem is létezik. Nyuszi megoldás, de megoldás.

    Ettől még a filmek csak a legparányibb részét jelentik az SW-univerzumnak és a könyvek, szerepjátékok, képregények és más dolgok hihetetlenül sokat adtak hozzá. Sőt, ezek töltik meg élettel az egészet.
  • Macropus Rufus #4
    ha jól értem akkor ez a lény, úgy a semmiből fog megjelenni, mindefajta előzmény nélkűl. Most szigorúan a mozi 6 részéből indulok ki. Játékok egyéb sorozatok nem érdekelnek,azok nem részei a StarWwars mozi univerzumának, bárki bármit is mond, a StarWars 1-6. A játékok meg az egyéb mesék már nem nagyon paszolnak a régi sztorikba. Nekem is meg van jó pár SW játék, és ha azokból akarnék sztorit összerakni + a 6 mozirészt... eléggé nagy hülyeség jönne ki belőle. Szóval 1-6 rész a kerek SW univerzum.
    Tehát van 6 rész, amiben semmiféle utalás nincs erre a szuper főgonoszra. Aztán 1x csak valahogy meg fog jelenni a 3-4 rész közé tervezett sorozatban, hogy aztán megint eltünjön és csak a 7. részbe jöjjön elő megint.
    Ez olyan logikus vonalmenet. Ezért utálom már a sw szériákat. A 4-5-6. És ennyi.
    1-2-3 egy gagyi valami és illogikusan kötődik a klasszikus részekhez, és most még a 7. is nagyon úgy fog kinézni, hogy valami über logikátlan rész lesz.
  • Kazuma92 #3
    Disney XD elnevezésű gyerekcsatorna - okádnom kell.
  • Sliderx #2
    Egyszerűbb volna elolvasni a cikket.
  • Angelus1991ster #1
    Egyszerűbb volna, ha azok készítenék aki a Clone Wars-t. De lehet, hogy ők készítik.