Szekeres Viktor

Végre mi is láthatjuk Kiefer Sutherland új tévésorozatát

Itthon vasárnap fog debütálni az RTLII-n a Kiefer Sutherland főszereplésével készített Érintés, melynek alkotója nem más, mint az a Tim Kring, aki a népszerű Hősök című sorozatot is jegyezte. A széria két szezont ért meg Amerikában.

Hozzánk is elért az Érintés című, 2 évadot megért tévésorozat, melynek főszereplője Kiefer Sutherland. Az eredetileg Touch címre hallgató szériát itthon az RTLII fogja bemutatni október 13-án, és a további epizódokat a nézők minden vasárnap láthatják 23:00-s kezdési időponttal. A széria tavaly tavasszal debütált Amerikában és májusban jelentette be a Fox csatorna, hogy nem tart igényt a harmadik évadra.


Az Érintés története a következő az RTL olvasatában: Martin Bohm (Kiefer Sutherland) fia, Jake (David Mazouz) autista. Ennek megfelelően rendelkezik bizonyos képességekkel. A matematika törvényeit követve határoz meg olyan embereket világszerte, akiknek kapcsolatba kellene lépniük egymással, akár azért, hogy segítsenek, akár, hogy ártsanak a másiknak. Martin egyedül neveli a fiút, és miután nehezen kezelhető, a családvédelem elrendel egy vizsgálatot, melynek vezetésével Clea Hopkinst (Gugu Mbatha-Raw) bízza meg. A nő is hamar ráébred a fiú egyedi képességére, és úgy dönt, Martin segítségére lesz, hogy végigjárják a számok diktálta útvonalakat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #4
    Nekem annyira nem jott be...
    Inkabb a 24et varom mar..
  • god25 #3
    Kár érte, hogy elcseszték a 2. évaddal. :(
  • Ender Wiggin #2
    Eltaláltad. Kicsit se...
  • xido #1
    Klassz tartalom...Kicsit se Célszemély,csak más eszközzel és tematika alapján..