Szekeres Viktor

Új sci-fi tévésorozat érkezik

A Végső állomás című horrorfilm kitalálója, az X-akták írócsapatában edződött Glen Morgan új sorozata egy halhatatlanságra vágyó titkos társaságról fog szólni. A széria a BBC America gyártásában fog elkészülni a tervek szerint.

Nem csak az X-akták kitalálója, Chris Carter tér vissza a sorozatok világába, hanem több korábbi kollégája is. Rég hallottunk például Glen Morganről, aki ugyancsak kiemelt írója volt Mulder és Scully kalandjainak. A Végső állomás-filmsorozatot kitaláló Morgan tapasztalt tévés író, ő készítette az Űrháború 2063-at, s olyan szériák íróstábjában volt benne az X-akták mellett, mint A folyó, a Bionika vagy a Másvilág.

Morgan új sorozata a BBC Americán kerülhet bemutatásra valamikor 2014-ben, a címe Intruders lesz. Az alapötletet Michael Marshall Smith regénye, a The Intruders szolgáltatja, a thriller történetének középpontjában pedig egy titkos társaság lesz, akiknek tagjai annak idején azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy elérjék a halhatatlanságot. Ezt pedig úgy sikerült megvalósítaniuk, hogy mások testében keresnek maguk számára menedéket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!