Szekeres Viktor

Itt az új, járványos scifisorozat előzetese

Ronald D. Moore, a Battlestar Galactica egyik készítője 2014-ben új tévésorozattal jelentkezik az amerikai scifi csatornán, a Syfy-on. A Helix egy járványról, illetve annak elhárítására tett törekvésekről fog szólni.

A San Diegóban megrendezésre került Comic Conon, illetve a neten valamivel előtte bemutatásra kerül Ron D. Moore új tévésorozatának, a Helixnek az új előzetese. Mivel a forgatás még nem kezdődött el, ezért a videó nem tartalmaz valódi, a sorozatból származó jeleneteket, de talán a széria leendő vizualitását megidézi valamilyen szinten.


A Billy Campbell főszereplésével forgatandó sorozat történetérről egyelőre annyit lehet tudni, hogy egy északi-sarki kutató bázison játszódik, ahol tudósok egy csoportja próbálja megakadályozni egy járvány kitörését, mely akár a világ lakosságát is megsemmisítheti. A Helix premierjére várható 2014 elején fog sor kerülni Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cylonflatus #2
    Szánalmas lett az a csatorna, sajnos. Lehet, hogy nem lesz ez rossz, R.D.Moore neve számomra azért valamennyire biztató, de mondjuk a járványos témákért soha nem rajongtam. Összekaphatná magát a Syfy, lenne is miből válogatniuk, jobbnál jobb sztorikból.
  • NEXUS6 #1
    A száj és körömfájós csatorna igazi zűrös sci-fit nem akar csinálni már soha többet?

    Csak a bizonytalan járású, egészségügyileg és szellemileg leépült tömegeket, a cocahapcit, meg a vérszegény fiatalokat futtató sorozatok a menők?