Szekeres Viktor

Oscar-díjas színész lesz Spielberg scifi tévésorozatának főszereplője

Halle Berry lesz az Extant című nyári scifisorozat főszereplője, mely egy, az űrben teherbe esett űrhajósról szól, aki a Földre visszatérve olyan eseményeket indít el, melyek az egész emberiségre hatással lesznek.

A nyár legnagyobb sorozatsikere egyértelműen az Under The Dome című scifiszéria volt, mely Stephen King A búra alatt című regénye alapján készült és az amerikai CBS csatornán került bemutatásra. A nálunk a TV2-n sugárzott dráma ugyan enyhén szólva sem minőségi, sőt, az általános vélemények szerint igen gyenge, azonban a népszerűsége elvitathatatlan volt, nyáron már nagyon régen mutattak be olyan sorozatot odakint, ami rendszeresen több, mint tízmillió nézőt ültetett volna le a képernyők elé.

Nem véletlen, hogy a CBS csatorna megpróbál rálicitálni a sikerre és jövő nyárra egy másik scifit is berendelte. Ennek címe Extant lesz, 13 részből fog állni az első szezonja és valószínűleg az Under The Dome előtt láthatja majd a közönség. A Steven Spielberg producerkedésével készülő projekt egy űrhajósnőről szól, aki egy éves űrben tartózkodás után hazatérve megpróbál közelebb kerülni családjához. Eközben pedig felfedezi magán, hogy az űrben valamilyen módon teherbe esett, mely esemény az egész emberiség sorsára hatással lesz. A főszereplő Halle Berry lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szabó Árpád #1
    Nyamm, érdekesnek tűnik. Reggeli rosszullétek sci-fibe ágyazva. Csak nehogy Alien legyen a vége :)