Szekeres Viktor

Kultikus scifiből lehet tévésorozat

J.J. Abrams, miközben minden figyelmét a legújabb Star Wars-filmre fordítja, produkciós irodáját sem hagyja cserben, s szerzi munkatársainak a jobbnál jobb munkákat. Most az HBO-nak terveznek tévésorozatot.

J.J. Abrams ugyan pár évente készít egy-egy hollywoodi mozifilmet, azonban bevételei zömét nem rendezőként szerzi, hanem producerként. Többek között annak köszönhetően, hogy cégével, a Bad Robottal egyre több produkciót hoz létre. A produkciós iroda évente több mozifilmet is legyárt, Abrams például úgy vállalta a legújabb Star Wars rendezését, ha abban is részes lehet a Bad Robot, de a céggel évi 2-3 új tévésorozattal is megpróbálkoznak.


Az idei egyik nagy durranás a tévés piacon a Westworld lehet, melynek pilotját most rendelte be az HBO. A sorozat az azonos című kultikus scifi alapján készülne, melyet itthon Feltámad a vadnyugatként mutattak be. Ami igazán vonzónak tűnik a projektben, hogy a forgatókönyvet Christopher Nolan filmjeinek állandó írója, Jonathan Nolan írná, aki első tévés próbálkozásával, A célszeméllyel (Person of Interest) már nagy sikert aratott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atisz #3
    Uh, erről a Westworld-ről még nem is hallottam. Kösz az említést, meg fogom nézni.
    Egyébként lehet, hogy láttam (a western környezet és a Yul Brynner féle robot ismerős), csak kiskoromban :)
  • Wittgen #2
    A Nolan-féle Célszemély jóféle sorozat, ezért ennek is megelőlegezem, hogy biztosan nem lesz rossz. Meg ugye nem rossz az alapanyag sem.
  • xido #1
    Az alapfilmet imádtam nagyon..és a mai napig is megállja a helyét..
    és hát azt mégiscsak Michael Crichton írta :)