Szekeres Viktor

Megvan a Doctor Who új Doktora

Hatalmas várakozás előzte meg a 12. Doktor személyének bejelentését - nem csak Angliában, hanem világszerte is. A BBC egy külön tévéműsorban hozta napvilágra a hírt, miszerint Peter Capaldi lett a kiválasztott.

Úgy tűnik, nem sikerült a BBC-nek és a készítőknek titokban tartaniuk a 12. Doktor személyét, hiszen ma azt jelentették be, hogy Peter Capaldi játszhatja pár évig a Doctor Who, vagy ahogy itthon ismert, a Ki vagy, Doki? főszerepét. Mindezt arra alapozhatjuk, hogy a fogadóirodák szerint már jó pár napja Capaldi volt a legesélyesebb, ő bírt a legkisebb szorzókkal, olyannyira, hogy a hétvégén már fel is függesztették a személyére történő fogadásokat.

Capaldi a leköszönő Matt Smith-től veheti át a stafétabotot az idei különálló epizódok egyikében. Az 53 éves skót színészt olyan filmekben láthattuk mostanában, mint a Z világháború vagy az Egy kis gubanc. Capaldi ugyanis mindig is tévés színészként volt ismert, például a BBC sosron következő Három testőrös sorozatában, a The Musketeersben ő lesz Richelieu, de láthattuk a The Hourben, a The Thick of Itben és a Torchwood eddigi utolsó szezonjában is.


.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cickány90 #3
    Szerintem éppen az a jó, hogy minden Doktor egyedi, kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog alakulni a személyisége :D
  • Laza #2
    Mert? Alapvetően ritkán volt fiatal a Doktor, szóval csak visszatérnek az 'eredeti' korhoz ... sőt, még ennél is volt bőven öregebb!
  • xmodule #1
    David volt a legjobb szerintem. Matt után meg egy ilyen (no offence) idős színészt berakni... Meglátjuk. Elég pesszimista vagyok most azzal kapcsolatba hogy jól fogja alakítani a Doktort.