Szekeres Viktor

A nyár legnagyobb sikere A búra alatt-tévésorozat - jöhet a 2. évad

Továbbra is hatalmas az érdeklődés az Under The Dome című Stephen King-adaptáció iránt. Márpedig ez azt jelenti, hogy napokon belül bejelentésre kerülhet a második szezon.

Itthon A búra alatt címmel jelent meg Stephen King Under The Dome című regénye, melyből a CBS csatorna idén készített tévésorozatot. A 13 részes első szezon remek, nyáron ritkán látható nézettséggel debütált és bár már az 5. részen vannak túl Amerikában, a nézőszám csak minimálisat csökkent, magyarán szólva a szériát elkönyvelhetjük hatalmas sikernek, s már csak idő kérdése, hogy mikor kerül berendelésre a második szezon.

Mindez a számok nyelvére lefordítva azt jelenti, hogy a legutóbbi, hétfői részt Amerikában 11,4 millióan látták a CBS csatornán, de persze ehhez hozzá lehet venni azokat, akik utólag, DVD-n nézik meg a részeket (a számukról az adat egy hetes késéssel szokott érkezni), valamint azokat, akik az Amazonon keresztül kísérik figyelemmel a sorozatot. A CBS ugyanis exkluzív szerződést kötött az online videószolgáltatóval, mely révén az Amazon 4 nappal a sugárzást követően elérhetővé teheti előfizetői számára a friss epizódokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hzolika #6
    Rossznak nem rossz, csak kár, hogy a szereplők nevein és az történet alapján kívül nem sok köze van a könyvhöz :(
  • Narxis #5
    Nem unalmas!
  • god25 #4
    Az első rész jó volt. A többit végig tekertem és csak az utolsó 5 percet néztem meg, mert baromi unalmas.
  • Yagami #2
    Pedig nem éppen egy nagy eresztés. Bár King-et még nem sikerült értelmesen adaptálni talán a Jackie-féle Ragyogás óta, így ezen nem is szabad meglepődni. Apropó: nem úgy volt, hogy ez az egész egy évad alatt lepörög?
  • toarpad #1
    Mindenkinek ajánlani tudom :)

    http://cbs.com

    itt tudjátok megnézni ha érdekel.