Szekeres Viktor

Januártól magyarul nézhetjük a Tini nindzsa teknőcök-sorozatot

A Nickelodeon januárban itthon is bemutatja a Tini nindzsa teknőcök legújabb kalandjait bemutató tévésorozatot, de például olyan kultikus animációk is új évaddal jelentkeznek, mint a Spongyabob.

A klasszikus képregény- és rajzfilmhős négy teknőc új sorozatban ért vissza nyáron, s januárban a Nickelodeon fogja megejteni a magyar premiert. A Tini Nindzsa Teknőcök legújabb feldolgozása animációs köntösben érkezik és a csatorna ígéretei szerint fiatalosabb, viccesebb és még nindzsásabb lesz, mint valaha. A négy tinédzser testvér, Leonardo, Michelangelo, Donatello és Raffaello (egymás között egyszerűen csak Leo, Mikey, Donnie és Raph) pizzát zabál, Szecska mester irányításával megfejti származása titkát, és hőssé válásuk sem marad el, hiszen eközben a világot is megmentik.


A teknőcök mellett a Spongyabob is új részekkel fog jelentkezni, a közeljövőben pedig új részekre lehet számítani a Kung Fu Panda: A rendkívüliség legendájából, a Madagaszkár pingvinjeiből és a Korra legendájából is. Mint ahogy érkezni fog decemberben a kislány közönségnek szóló WINX klub hat tündére is, valamint a tinilányok egyik kedvenc élőszereplős sorozatának tartott V, mint Viktória.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #4
    Gondolom így spórolnak az animátorokon, és a modellezőkön, valamint a végső renderidőn is. :D

    Tudnának csinálni Final Fantasy szintű videót is, csak az sokba kerülne és sokáig tartana.

    A helyükben inkább csináltam volna élőszereplős változatot. ha régen meg tudták oldani a dolgokat maszkokkal és rávirányított mimikával akkor szerintem most is menne nekik. Vagy ha nem akkor a Gollam rendszert foghatnák be mint amit a Hulkokban is használtak. A színészek mimikáját a 3D modellekre húznák rá.
  • AZTA #3
    ami 20 éve ment jobb volt :D
  • Cobra. #2
    Azért vicc, hogy a 90-es évekbeli sorozat óra amik remakek kijöttek, egyre gyengébb minőségűek lettek. És persze nem csak grafikában.
  • GaborT28 #1
    Iszonyatos ez az új külső! Miért lett divat minden mesefilm esetében a baltával faragott, szögletes karakterek?k**va gáz; mintha egy 2001ben kiadott PC játékot néznék HDban.