Szekeres Viktor

Jövőre folytatódik a Transformers-sorozat

2013-ban sem fognak unatkozni a Transformerek rajongói, hiszen több órányi mozgóképpel fogják meglepni őket a tévésorozat készítői. Természetesen a hazai fanatikusok is részesülni fognak a kegyből.

A napokban fejezte be Amerikában a The Hub a Transformers: Prime második évadát, de a készítők már a harmadik szezonon dolgoznak, hiszen pár hete a csatorna leadta a rendelését a folytatásra. Üröm az örömben, hogy a 26-26 epizódot tartalmazó első és második évadot követően a harmadik "csak" 16 részt fog tartalmazni. A premierre egyébként a tervek szerint tavasszal fog sor kerülni, a hazai bemutatóról egyelőre nem tudni semmit, de vélhetően a Cartoon Network a jövő év második felére ezeket a részekre is el fogja hozni a hazai rajongóknak.


A Prime mellett egyébként a másik Transformerses animációs széria is folytatódni fog tavasszal. A Transformers Rescue Botsról van szó, melynek 26 részes első szezonját ugyancsak 26 epizóddal fogja követni a második. Az Amerikában februárban elstartolt Transformers Rescue Bots nemsokára idehaza is látható lesz, azonban egyelőre még nincs meg hivatalosan a bemutató dátuma.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vrahno #4
    Hát nekem a közepesecske első évad után a második fertelmes csalódás volt... de a harmadikról kapott hírek érdekesek. Visszatérnek az állat Transformerek. Kíváncsiságból megnézem.

    És lesz magyarul is a Rescue Bots? Nocsak. Bár kisgyerekeknek való, de jól össze van rakva, és SZVSZ könnyedén veri Prime nagybátyját. A szinkrontól viszont tartok -- ugyanaz az Optimus szerepel mindkét rajzfilmben, így jó lenne, ha nem kapna már megint új hangot.
  • Narxis #3
    Nagyon jó sorozat ez, az első évad is tetszett de a 2. még jobb lett.
  • kalapos01 #2
    Ki gondolna arra? Az 2014-ben folytatódik.
  • Svlad Cjelli #1
    Nehez odairni, hogy ANIMACIOS szorozat, Viktor? Mindenki a filmre gondol!