Szekeres Viktor

Készül a Tom és Jerry rebootja

Nem csak a Frédi és Béni című animációs sorozat fog nemsokára folytatódni a tévében, hanem a Tom és Jerry, melynek rebootját a Cartoon Network tervezi elkészíteni.

Mostanában egyre többet hallani klasszikus animációs sorozatok felélesztéséről. Némelyik továbbra is sorozatformátumban folytatódik a tévében (Frédi és Béni, Villámmacskák), mások, mint például az Alvin és a mókusok, a Maci Laci vagy a Hupikék törpikék pedig mozifilmként szereznek pármillió újabb rajongót. A legújabb hírek szerint a Cartoon Network az egyik legnagyobb klasszikusnak számító Hanna-Barbera-animáció, a Tom és Jerry rebootolását tervezi.

Az 1940-ben indult eredeti animációs széria 1958-ig volt képernyőn, később más készítőkkel folytatódott. A tervek szerint a The Tom And Jerry Show első szezonja 11 perces epizódokból állnak, melyekből kettőt tűzne műsorára a gyerekcsatorna heti egy alkalommal. A reboot részleteiről egyelőre nem lehet sok mindent tudni, csak annyit, hogy a készítők szeretnék a megszokott környezetből kiragadni a két főhőst, akik így lehet, hogy az egyik részben szokás szerint a házban kergetőznek, egy másikban azonban már fantasy környezetbe csöppennének. A premierre 2013-ban vagy 2014-ben kerülne sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #10
    Az tökéletes. Mondjuk már nem nézek meséket. Ha adja a tévé, akkor érdemes nézni.
  • Zombee #9
    A régi miért nem jó?
  • zetortraktor #8
    Örömhír. Remélhetőleg sok gyereknek lesz a kedvence.
  • Zombee #7
    A Tom&Jerry-t hogy lehet "rebútolni"?
    A Chuck Jones sorozatát is szeretem, szerintem jópofa. Gene Deitch viszont borzalmas részeket csinált, már csak a kinézet miatt sem bírom, bár eddig utána se néztem, én azokat gondoltam a legrégebbinek, a nagyon korai Hollywood-i rajzfilmek közé passzolt volna is.
  • Etinger #6
    + 1
  • Etinger #5
    Épp elég műsor van agyhalottak szórakozására a TV-ben.
  • carville #4
    Narancs, tetves és dugó szériát a népnek.
  • Radi #3
    Valószínűleg azért, mert tényleg a csehszlovákok csinálták.
  • xido #2
    nekem a Chuck Jones verziók is nagyon bejöttek..Aztán volt pár rész valami Gene akárkitől,az olyan volt,mintha a csehszlovákok csinálták volna
  • FL Zoli #1
    Hanna-Barbera era (1940–1958) Ezek az igazi jó Tom & Jerry-k amik utána jöttek az már csak árnyék

    Ami meg 1990 után készült az meg az árnyék árnyéka...és még mindig tudnak mélyebbre menni