Szekeres Viktor

Augusztusban magyarul az Avatár - Aang legendája folytatása

Az év egyik legjobban várt animációs sorozata hozzánk is elérkezik, hiszen a Nickelodeon csatorna augusztus végén sort kerít a The Legend of Korra hazai premierjére.

A Nickelodeon elnevezésű, gyerekeknek és fiataloknak szóló csatorna augusztus 26-án, este kilenc óra után mutatja be itthon a The Legend of Korra, azaz a Korra legendája című animációs tévésorozatot, mely Amerikát már olyannyira meghódította, hogy még az első szezonja sem fejeződött be, de már berendeltét a folytatását. A széria valójában az Avatár - Aang legendájának testvérsorozata, illetve folytatása, 70 évvel az előd történetét követően játszódik, és az Aang után következő Avatár kalandjait mutatja be.


A Nickelodeon ráadásul a végletekig megpróbál a rajongók kedvébe járni, ami abban fog megnyilvánulni, hogy augusztus utolsó szombatján és vasárnap szinte egész nap az Avatár - Aang legendája epizódjai lesznek képernyőn, azok fogják felvezetni az új szériát, melyet Michael DiMartino és Bryan Konietzko, s melynek meglehetősen jó mind a kritikai, mind a rajongói visszhangja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Prof William #4
    Új avatar csak a régi után lehet, mert reinkarnálódik.

    Megnézném Sokka meg Suki közös gyerekeit. :)
  • Hoz_Hun #3
    Hatvan valahány évesen húnyt el Aang. A Kora-ban ugyan nincs benne miért, de a készítők elmondták, hogy azért csak ennyit élt, mert a 100 év befagyva sok életenergiját felemésztette.
    A régiek közül egyedül Katara és Zukó él még, de a Kora legendájában csak Katara tűnik fel rövid időre. Viszont az útódok szép számmal szerepelnek a sorozatban.

    Nagyon jól sikerült egyébként. :)
  • Seth #2
    Azt senki nem írta, hogy Aang már meghalt ;)
  • Prof William #1
    Hm...

    Ha 70 évvel vagyunk Aang után aki olyan 16 éves lehetett és az új Avatár már szintén annyi évet élt akkor, szegény srác nem élhetett túl hosszú életet a győzelme után.