Szekeres Viktor

Ilyen lett az Így neveld a sárkányodat-tévésorozat

2010 egyik legsikeresebb animációs filmje volt az Így neveld a sárkányodat, nem csoda, hogy a Madagaszkár vagy a Kung Fu Panda után ebből is tévésorozat készült.

A Cartoon Network a héten előpremiert tartott új sorozatából, a Dragons: Riders of Berkből, mely valójában a nagy sikerű Így neveld a sárkányodat (How to Train Your Dragon) című mozifilm tévésorozatos folytatása a már ismert szereplőkkel, de természetesen új, eddig még sosem látott sárkányokkal. A nemsokára idehaza is bemutatásra kerülő széria hivatalosan szeptember 4-én fog kezdődni egyébként, de a keddi előpremierrel már 2 millió nézőt elért a Cartoon Network.


Jó hír lehet az amerikai nézőknek, hogy a filmbéli karakterek szinkronhangjainak zömét a tévében is viszont lehet hallani, valamint az is, hogy a mozifilm néhány készítője közreműködik a tévésorozat tervezésében. Persze a tévésorozattól függetlenül a Dreamworks jelenleg is dolgozik a második mozifilmen, mely a tervek szerint 2014. június 20-án kerülne bemutatásra Angliában, s az alapján, akárcsak az elsőnek, egy ifjúsági regény jelentené.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!